• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Koja vam je omiljena serija?

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Moja je "My name is Earl". Neko gledao?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Only fools and horses
Hallo hallo

Ma ima ih dosta, ali ove dve izdvajam.

Jarooko

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
10.09.2009.
Broj reagovanja
1
Ah, da, My name is Earl, odlicna serija, realnmo prenosi atmosferu pravog americkog naselja i mentalitet zitelja. :laugh:

Meni Boston Legal...

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Da, pravi su white trash svi glavni likovi. Pratila sam i "Boston Legal" ali su me mnogo nervirale one konstantne reprize na fox life tv, kao i ispremeštane epizode. A super im je i "Dr House" i "Scrubs", ali isto nerviranje...

Maximus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.02.2009.
Broj reagovanja
22
Horoskop
Ovan
Zaista ne mogu da izdvojim jednu,zato cu da nabrojim nekoliko,koje su moj izbor,ali ako trazimo jednu posebnu..onda je to LOST!!..,gledam po nekada "My name is Earl"..ok je:da:

Favorite TV Shows:

Californication
Boston Legal
Lost
The Simpsons
Only Fools and Horses
Band of Brothers
Star Wars: The Clone Wars
24
Heroes
Prison Break
Star Trek: The Original Series

Jarooko

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
10.09.2009.
Broj reagovanja
1
Evo, prema pozicijama svidjanja meni (B)):

1.1. Boston Legal - em sto se serija dotice mnogih tabu tema, em sto je Shore legenda.

1.2. Scrubs - mislim, serija je vrhunska, mozda se bori sa Boston Legal za 1. mesto...

2. Californication - odmah posle dve prethodno pomenute dolazi ova. Osim toga sto se pisac u kriznoj finanskiskoj situaciji bori sa svim aspektima svog zivota, usput kresuci sve sto stigne, serija mi se svidja i zato sto me je Duhovni razocarao u svakoj ulozi u kojoj je bio... sem u ovoj.

3. House M.D. - sta da kazem, volim serije u kojima je glavni lik ekscentrican (sto se vidi iz prethodne 2/3 serije), a veceg ekscentrika od House-a nema.

4. Dexter - au, psihopate... saosecam se s njim. B)

5. The Mentalist - kako lik moze toliko stvari da primeti, to mi nikada nece biti jasno. Pored zabave, serija nudi i odredjeni nivo edukacije.

6. White Collar - zabavno je gledati prevaranta kako vara prevarante. :laugh:

Romanticide

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
28.12.2009.
Broj reagovanja
2
Uhh, Alo alo, Only fools and horses, The Sipmsons, South Park, Friends, Heroes... ima ih previse! :laugh:

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Dr. House, Uvod u anatomiju, Vil i Grejs, Reba, Bekstvo iz zatvora (I sezona), Boston legal (Danny Crane :laugh:), Scrubs, i jos mnoge druge...
a da i CSI... i ostale krimi novijeg datuma..

bikkojisedi

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.01.2011.
Broj reagovanja
19
Horoskop
Ovan
Bela lađa - kad čujem Šojića tek onda vidim da je za mnoge magistar književnosti(nažalost(našu))!!!!

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Sibil
The big bang theory
Prision break
Charmed ( nekada, dok sam bila mladja :D )
C.S.I. Las Vegas ( iskljucivo las vegas, zbog glumacke ekipe )
Un paso adelante
I neprevazidjene Moje drage komsije

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Ja sam volela da gledam seriju Paco.To mi je bila omiljena :)

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Volim neobične, retke i istorijske serije. Veliki utisak je na mene ostavila serija reditelja Stojana Stojčića "Nečista krv" rađena po motivima romana Bore Stankovića. A dugo nisam video ni seriju "Vuk Karadžić".

Vrh Dno