• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ko su bolji kuvari?

Ko su najbolji kuvari?

• Muškarci

Glasovi: 4 80,0%
  • Žene

Glasovi: 1 20,0%

• Ukupno glasača
    5

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ko su bolji kuvari, ali iskreno, muškarci ili žene?
188882_44386398_marisana.gif

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
muškarci.... nisi me uplašio....

a zašto: mi žene više rutinski obavljamo spremanje i kuvanje dok muškarci se više unose u kuvanje....

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Kuvari isto rutinski obavljaju posao, kao i domaćice. Na poslu nemaju vremena da se unose, sve mora da se odradi brzo, rutinski. Šta čemo sad? :rolleyes:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
profesionalci = nerešeno... a kod kuće, žene.... a muškarci....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ja sam glasao za žene. Ko zna, možda će moja žena pročitati, pa ne bih da rizikujem. :D

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Devojke to najviše iskorišćavaju, čim vide da neko dobro kuva, odmah slede komentari: "ah, ti to tako lepo spremaš, ma neću da ti kvarim, volim kad mi ti kuvaš".
Eeeeeee ee ee dođe mi da tada izvršim samoubistvo iz zasede.:laugh: Sada se uvek pravim tupav, pa da vidim šta mlade domaćice znaju, ne trčim pred rudu.;)

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
a zašto da ne? : ajde zajedno da danas kuvamo, da vidimo kako se slažemo....:thumbsup:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Česti odgovor koji sam ja čuo od njih je: aaa, ne znam ja to, meni je mama kuvala, ti to bolje znaš, ja ću samo da upropastim.

Eto ti izbegavanje. Ja bih neke ostavio bez hrane par dana, a da nemaju ni lovu za "brzu hranu", baš me interesuje da li bi se snašle i krenule nešto da spremaju.

Vrh Dno