• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ko jos cita?!

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Poruke
3.889
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ti bar daješ knjige na čitanje...ja sam sa tom praksom prestao.:)
Neke mi nisu nikada vraćene, neki kompleti sada nisu "kompleti".To me užasno iznervira.
 

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Poruke
3.125
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Pa to se i meni desava...Secam se da je tata kupio jednu knjigu kako sam sebi pomoci da uspes u zivotu.mislim da ta knjiga opisuje kako ti sam sebe ubedis sa mozgom da ti ide sve na dobro i da si sposoban sve uraditi.I da ti onda i krene u zivotu na bolje.Ta knjiga vise nije videla moj dom.A osoba kojoj je bila knjiga posudita uspela u zivotu...:)
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
e vidiš Jan, ja sam imala svesku u kojoj sam pisala koju sam knjigu dala i kome sa datumom... šipak da mi ne vrate...:thumbsup:
 
Vrh Dno