• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ko je svet?

Sigurno ste videli razne verzije slične reklame: Vi ste svet!
U međuvremenu, dok sam pokretao ovu temu vidim da je i web sajt otvoren https://www.vistesvet.com/
Po vašem mišljenju, šta je motiv za njeno finansiranje od strane ambasade SAD i da li vam smeta njeno emitovanje, s obzirom da sam na Twitteru pročitao da mnogo nervira.

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Broj reagovanja
1.978
Horoskop
Ribe
Meni se pokojna tetka zvala Milunka ali nije se prezivala Savić...

eto sad znate i kako mi se tetka zvala, ustvari jedan od, pošto sam ih imao više.

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.948
Horoskop
Lav
Ne razumem tu kampanju, a posebno ne razumem seriju spotova sa Milunkom Savić.

Ne smeta mi mnogo ta kampanja, ali ne znam zašto to rade.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.514
Horoskop
Ribe
Mene nervira kada neko ko ima državu čitavih 200 godina meni, MENI, koja ima tarabu kod babe koja je starija od njegove države, kaže da sam ja svet! Jok, ti si. Dođoši! 🙄

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.027
Horoskop
Strelac
Ne znam koji su skriveni (da li i podli?) motivi za ovu kampanju, ali trudim se da vidim dobru poruku. Šta smo bili nekada, a šta smo danas, ko bi mogao da nam bude uzor i, kad već sami to ne radimo, da nas podstaknu na negovanje kulture sećanja.

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Bitno je da su oni nama rekli da je okej da se ne borimo, nego ćemo sve na fin način. Kako da ne.

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.027
Horoskop
Strelac
Izgleda da, na kraju, svako vidi i razume ono što želi. Ja nigde nisam pročitala poruku da se ne borimo. Ja sam iz tih spotova razumela da smo tokom istorije imali sjajne naučnike, visoko moralnu vojsku, velike i istinske patriote, da smo nekad imali šire vidike nego danas... i da su neki podaci o tim ljudima ili njihovim delima pre svega nepoznati nama, ali i svetu.

šufnudla

neprilagođena
Starosedelac
Učlanjen(a)
26.11.2016.
Broj reagovanja
3.027
Horoskop
Strelac
Svi smo svet. Samo su neki to naučili, a neki nisu.

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.514
Horoskop
Ribe
Svi su svet, samo su neki više svet od drugih!
(Ja kao Orvel) 😎

jolemisa

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
02.05.2022.
Broj reagovanja
213
Horoskop
Škorpija
Draga mi je Milinka Savic i divim joj se,ali su sa tim reklamama preterali.Ubacili su neke delove,koji se nisu dogodili,bar ja nisam nasao,jer sam ranije citao dosta o Milunkinom zivotu.

Vrh Dno