• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ko je bacio rusku petardu na Zagreb?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.662
Broj reagovanja
16.717
Horoskop
Ovan
Hoćeš reći da Rusi ne znaju gde je Crna Gora?
 

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Poruke
4.207
Broj reagovanja
2.852
Horoskop
Lav
Ne znam. Možda su bacili Ukrajinci, možda Rusi.

Osnovno pitanje je- šta su radile mađarska kontrola leta i mađarska vojna kontrola letova? 45 minuta je taj dron bio iznad Mađarske.

Drugo pitanje je- da li mogu ponovo da pogreše i da padne u Novom Sadu, Pančevu, Podgorici...

I kad pomislim na to gde je dron pao pomislim da je sreća što niko nije bio napolju u tom trenutku..preko 4 hiljade studenata je u tom ZG Studentskom gradu..
 

Живота

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
28.03.2019.
Poruke
1.105
Broj reagovanja
1.607
Horoskop
Ribe
Taj dron je preleteo Rumuniju, Mađarsku i pao u Hrvatskoj a sve tri zemlje su članice NATO... Doduše Rumuni se pravdaju da je dron svega 3 minuta proboravio u "njinom" vazdušnom prostoru pa nisu stigli ni da stisnu enter, madjarski pvo je imao neku proslavu, komandiru se rodio unuk pa su se momci malo podnapili, dećki u Zagrebu su gledali tekmu na telki... i tako, dron pade na behar na voće.
 
Vrh Dno