• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kineskinje u lovu na srpske mladoženje

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
52a190ed-a9d5-4714-8bf7-.jpg

I
nternet portali u Srbiji preplavljeni su oglasima Kineskinja koje traže brak sa državljanima Srbije, za šta nude veliku novčanu nadoknadu. Za RSE govori student Igor M, jedan od stotina potencijalnih mladoženja koji su se javili na ovakve ponude za fiktivnu ženidbu.

“Kineskinja želi fiktivan brak, plaća 10.000 evra”, “Kineskinja traži brak sa srpskim državljaninom, 8.500 evra. Hitno!", "Kineskinje traže pet muškaraca radi braka", samo su neki od oglasa u štampi i na internetu....

više na str:
http://www.slobodnaevropa.org/content/kineskinje-u-lovu-na-srpske-mladozenje/24877490.html

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Nemam ništa protiv ovakvih oglasa. One jadnice traže nekog radi dobijanja državljanstva (kako sam razumeo), uslov je 3 god. u braku, a posle toga isplata (tek da bi se osigurale da ih neko ne zezne), ukoliko se međusobno ne dogovore drugačije.

Ja ne bih imao ništa protiv, potražiću oglase. :facepalm:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Jel Ti to ozbiljno???? Uostalom, ko zna.... možda bude i uspešno....

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ovde kod mene ih ima dosta, ali ne traže tako nešto. Verovatno zato što su skoro sve došle sa muževima.:)
Šalu na stranu, za novac koji bi me izvukao iz ovih dugova i krize, i mene i moje roditelje, izigravati muža par godina to i nije tako loše. Ali, da bih se odlučio na tako nešto morao bih dobro da razmislim da li ima posledica i koje prirode. Dok je neko sa nekim u braku, ima gomilu zakonskih obaveza (nasleđivanje nekih dugova, neka nesreća jednog od supružnika, itd), sve to nosi i posledice sa sobom i odgovornost.
Rizik je danas sve u životu.:cautious:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
da tu si u pravu, rizici postoje i ovako i onako... bez obzira koje je državnosti... ali kako se ko snađe od njih...

Vrh Dno