• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kineski milijarder nudi bogati miraz...

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Kineski milijarder i dalje
nudi svašta muškarcu koji
osvoji njegovu ćerku lezbejkuOtkako je Sesl Čao u septembru prošle godine ponudio bogati miraz muškarcu koji ubedi njegovu tridesettrogodišnju homoseksualnu ćerku da se uda za njega, kineski milijarder primio je oko stotinak prosaca, koje je uputio na svoju ćerku Gigi.


296407-1.jpg

Gigi (desno) se u Parizu udala za svoju devojku Šin Jeung | Foto: Screenshot sa sajta

Nemam vremena da razgovaram sa svih 20.000. Onaj ko osvoji Gigi, uživaće u umereno luksuznom životu - kaže on, ali potvrđuje da ponuda od 47 miliona evra i dalje stoji.

Na ovakav korak odlučio se kada je iz žute štampe saznao da se njegova Gigi u Parizu udala za svoju devojku Šin Jeung, sa kojom je u vezi već sedam godina.

- Gigi je još mlada i lepa. Ima još 70 odsto života da proživi - kaže Čao, koga, nakon što je obznanio ponudu, opsedaju žene koje bi da se udaju za njega.
Sesil Čao je rođen u relativno siromašnoj porodici u Šangaju, ali mu se otac obogatio kao brodograditelj. Po završetku studija na Univerzitetu u Duramu, Sesil je izgradio vlastitu imperiju.


više na str:
http://www.alo.rs/vesti/svet/kinesk...koji-osvoji-njegovu-cerku-lezbejku-video/9959
 
Vrh Dno