• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kineski horoskop kalkulator

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Ovaj kalkulator precizno izračunava kojem horoskopskom znaku pripadate, te kojem elementu pripada godina Vašeg rođenja i koje svojstvo je imao taj element dotične godine. Period trajanja određenog znaka točan je u dan, a ne samo, kao kod većine kalkulatora, godinu. To je vrlo važno, obzirom da Kineska godina, koja je zasnovana na lunarnom kalendaru, svake godine započinje različitog datuma, pa kod nepreciznih kalkulatora često dolazi do pogrešnih rezultata
Evo i linka ka kalkulatoru: http://www.feng-shui-dom.com/kineski-horoskop-kalkulator.html

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Šta ti odgovara? :)

Stemis

Prinudni upravnik