• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kecelje za svaku priliku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Davno je prošlo vreme kada su muškarci odlazili u lov, a žene ostajale da čuvaju pećinu i održavaju vatru. Muškarci su danas veliki kuvari, koji često umeju da svojim specijalitetima pridobiju ženu svog života. Za žene kuvanje je obaveza i rutina, a muškarci to rade iz ljubavi prema hrani.
Savremena kuhinja zahteva, pored odgovarajuće tehnike, i ukusno aranžiranu trpezu. Da bi sve bilo savršeno, čovek se pobrinuo i za neverovatno kreativne detalje u kuhinji, kao što su, na primer kecelje. Postoji čitav asortiman kecelja za svaku priliku: za japansku kuhinju, Halloween, za žurke, romantične trenutke… Potrebno je samo nabaviti kecelju po svom ukusu i prema potrebi, i kuvanje postaje još zabavnije. Probajte i uživajte! :):roflmao::ehej:

03-apron0020sheep0020lar.jpg


08-apron-1.jpg


111.jpg


18-itch-apron.jpg


02-kitchenapron.jpg


23-apron-guide-2.jpghttp://www.cackalica.com/kecelje-za-svaku-priliku

ima još... :laugh:
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.926
Horoskop
Blizanci
Ova predzadnja je za Ae.... :laugh::roflmao:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno