• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kažnjava bahate vozače

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
  • Eh Rusija,ali koliko vidim vozač ništa nije kriv. Zašto se guraju pod autobus, kao da će zakasniti par sekundi dok autobus ne prođe. Opće pznato je da većina Rusa namjerno izaziva nesreću.Zato je sve veći porast upotrebe ovih auto-kamera...Ovaj vozač autobusa nije kriv ni za jedan od ovih sudara. Pogledajte malo bolje video,svi se ubacuju i naglo koče s ciljem da izazovu prometnu radi odstete.
  • Šta vi mislite o tome, tko je ovde kriv?

Vozač busa kažnjava bahate vozače koji mu presijecaju put


Aleksej Volkov nazvan 'The Punisher' kažnjava vozače koji mu besramno presijecaju put tako što se zabija u njih. Aleksej je još 2007. ugradio kameru u autobus kako bi snimio i zaštitio se od vozača koji namjerno izazivaju nesreće. Snimka njegovih sudara je nedavno objavljena na YouTubeu te je postala senzacija. Aleksej radi nedaleko Moskve, a iako je imao više od 100 prometnih nesreća nije dobio otkaz.

http://www.24sata.hr/svijet/vozac-busa-kaznjava-bahate-vozace-koji-mu-presijecaju-put-303690
 

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Ja nisam vozač ali sam suvozač, po meni ovo su čiste nameštaljke, verovatno zbog polise osiguranja, da bi naplatili i posle kupili drugi auto... Moguće je da je auto i doteran spolja a unutra krš, limarija loša.... verujem da je to razlog. Ovaj čovek - šofer autobusa nije kriv ni po jednom osnovu.... gledam kako ulaze u traku autobusa, prosto ga seče....

To je moje mišljenje a neka kažu i drugi nešto o tome....
 

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Poruke
4.469
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Hahahha jao e jeste car, i treba da ih cuka.... Toga kod nas ima i previse, samo gledam iz autobusa kako ih seku s kolima ono je strasno kako su pojedini vozaci bezobrazni....
 
Vrh Dno