• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kategorije kako muškarci svrstavaju devojke

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
U kakve kategorije muškarci svrstavaju žene?
slide.jpg
Svi muškarci imaju kategorije u koje svrstavaju djevojke koje prvi put vide, a zapravo se radi o stereotipima koji nisu iskorijenjeni čak ni u 21. stoljeću. Razmišljate li u koju kategoriju vi pripadate, pročitajte kako muškarci stvarno vide žene
Čim muškarac ženu ne vidi kao prijateljicu, već potencijalnu djevojku ili romansu, svrstava je u neku od kategorija. Lovepanky sastavio je listu stereotipa, svrstanih u desetak kategorija.

1. Seks za jednu noć

Djevojka s kojom spavaju samo jednom, za muškarce je još uvijek laka žena jer je vjerojatno već tako spavala s puno muškaraca i to uopće nije mjerljivo s tim da je i on sam već spavao s puno žena. Obično se radi o jako privlačnim ženama s punim samopouzdanjem i koliko god muškarci pričaju da za takve nisu zainteresirani, uskočili bi joj u krevet kad god im se pruži prilika.
Dobra djevojka

Takve cure muškarci cijene, ali nisu sigurni je li zapravo materijal za djevojku jer je samo dobra. Budući da ne ostavlja odmah dojam seksi žene, radije je smjeste u kategoriju prijateljice.

3. Djevojka za utjehu

Ona je uvijek slobodna kada je treba i zna da će se javiti na telefon. S njom se ne mora nalaziti niti joj kupovati poklone. Muškarci koji imaju ovaj luksuz obično dobro izgledaju i, naravno, imaju punu podršku svojih prijatelja koji jedva čekaju sočne detalje.

GetImage.aspx

Nedostižne djevojke izgledaju kao da imaju sve

4. Nedostižna djevojka

Ona je super seksi, super lijepa i ima super posao. Stoga joj prilaze samouvjereni i zgodni muškarci, dok se ostali 'smrtnici' uopće ne usude prići i najčešće misle da se radi o umišljenoj pozerici.

5. Samozavaravanje

Ako muškarci nešto ne vole kod djevojaka, onda je to kada glumataju da su najljepše na svijetu te svima pričaju koliko su neodoljive. Zapravo ih žale jer znaju da su usamljene te još uvijek nisu naučile sniziti kriterije.

6. Materijalistica

Ona je lijepa i pametna, a druženja s njom su izvrsna. No ima jednu veliku manu – teško joj je ugoditi i nije za one plitkog džepa. Ovakve djevojke najčešće dolaze iz dobrostojećih obitelji i ponekad nisu ni svjesne koliko su zahtjevne.

7. Tuđe djevojke

Prijateljeva djevojka jednostavno je zabranjeno voće. Bez obzira na to je li im veza pred raspadom ili je očito da nisu dobar par, neke kodekse muškarci će rijetko kada prekršiti.
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.771
Broj reagovanja
16.890
Horoskop
Ovan
Po meni ovo nisu stereotipi.
 

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Poruke
3.889
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Ima ovde još vrsta, kategorija i podkategorija...nije ovo sve. Jao, bolje da ne počinjem sa razvrstavanjem prozvaćete me Fridrih Niče.:laugh:
 
Vrh Dno