• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Karakter određuje brada

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Brada govori kakav je on muškarac

Muškarci sve više pažnje poklanjaju svom izgledu. Žele izgledati lijepo i zavodljivo, muževno i seksi i zato paze i na svoju bradu, a upravo ona određuje njihov karaker
slide.jpg
Uređena brada - žene jednostavno vole muškarce koji imaju urednu bradu. Muškarac s urednom bradom pokazuje da je zreo, ali i da je svjestan toga da je neodoljiv.

Kozja bradica -mnogi muškarci danas se odlučuju za kozju bradicu. Muškarci s takvom bradom izgledaju elegantno, ali pokazuju i da su šarmantni i zabavni. Stariji muškarci s kozjom bradicom, pak, izgledaju mlađe, jer im brada prekriva bore, a uz to su vrlo moderni.

Brkovi - većina pripadnika jačeg spola voli brkove, no oni ne stoje svakome. Ukoliko nekom muškarcu pristaju onda ga čine još seksipilnijim i zavodljivijim. Muškarci s brkovima pokazuju da su samopouzdani, da imaju stav i da se ne boje pokazati ga.
Brada od nekoliko dana -ljudi s takvom bradom pokazuju da su zreli, blagi, ali da vole izgledati šik. Takva brada mora se čuvati i oblikovati, tako da je to brada za muškarca koji zna što radi. On je organiziran i pouzdan.

Raščupan izgled - muškarci koji imaju pomalo razbarušenu i naizgled neurednu bradu izgledaju cool i moderno. Oni znaju šta žele i puni su samopouzdanja. Svjesni su svojih mogućnosti i nikada ne traže ni za što odobrenje od drugih.

Tanki brkovi - muškarci koji nose tanke brkove žele se predstaviti kao misteriozni. Uglavnom je riječ o vrlo kreativnim osobama koje posjeduju istinske ljudske kvalitete.

Muškarci bez brade - muškarci koji se redovno briju svjesni su da izgledaju dobro i da im ne treba ništa kako bi "ukrasili" lice. Oni su uglavnom lijepi i riječ je o poštenim i vjernim osobama.

Izvor:Metro portal

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Kozja bradica - mnogi muškarci danas se odlučuju za kozju bradicu. Muškarci s takvom bradom izgledaju elegantno, ali pokazuju i da su šarmantni i zabavni. Stariji muškarci s kozjom bradicom, pak, izgledaju mlađe, jer im brada prekriva bore, a uz to su vrlo moderni.

sad mi je jasno zašto moj brat ima ovu bradicu.....:laugh:

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Kao mlad, srednjoškolac nisam nosio ni bradu i brkove. Zadnjih 15 godina imam brkove i bradu. Brada je samo na sredini ali je održavam veoma kratku kao i brkove, tako da malo liči na bradu od nekoliko dana. Ne volim duge brade i brkove, nekako mi deluje zapušteno. Pre par meseca sam obrijao bradu i brkove i sam sebe nisam mogao da prepoznam, kao i ljudi koji me vide svaki dan. Bio sam nenormalno neobično nenormalan...

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
news2010januaryashtonkut.jpg

jel ovako nekako?

Boki

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.01.2013.
Broj reagovanja
3.361
Horoskop
Ovan
Baš tako, isto.

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
da sam malo mlađa ja bi čupkala....:laugh:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Obzirom da imam jako retku bradu, nikada je nisam pustao, kao ni brkove.

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Meni su muskarci onako bas sexy sa bradom i brcicima od tri dana...<3

Amy-

Poznata ličnost