Kakvo posudje volite

anuška

Poznata ličnost
Član

Trendovi se menjaju, ali i navike, želje i potrebe (...i mogućnosti...) nisu iste kod svih. Svejedno, svi u svom domu imamo i koristimo posuđe, pa je i sam njihov odabir veliki izazov. Suđe od inoxa, keramike, porculana, teflona, emajla, bakre... ima toga mnogo i sve ima svoje prednosti i nedostatke. Koje posuđe vi volite i koristite u kućanstvu?
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: Icy

anuška

Poznata ličnost
Član
Što se tiče onog posuđa u kojem kuvam, to je posuđe od keramike i inoxa, hrana se ne lepi u njima, jednostavno je za održavanje i izdržljivo. Od tava koristim tefalove i keramičke jer su mi najbolje,. Iz istog razloga. Hrana se lako priprema u njima, ne lepi se, lako se održava.
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: Icy

Jova

Suspendovan nalog
Koristim Posudje Set "KELOmat"

Moje misljenje za najbolje posudje u Evropi je ovim redom:

1.

2.

3.

4.


Razlike izmedju ovih Brendova su vrlo male a mozda ih cak i nema mozda je sve to istog kvaliteta samo drugi proizvodjac...
 

Icy

White Wolfess
Član
Inox preovlađuje. Ima još po koja stara emajlirana šerpa koja služi za ono što znamo da može da zagori pa nije šteta ako zagori u nekoj od tih.
 

anuška

Poznata ličnost
Član
Inox je odličan, premda sam pokupovala dosta keramičkih posuda jer su lake za održavanje, najviše volim i najčešće koristim od inoxa. Imam dva kompleta, i nekoliko šerpi sam kupila i zasebno. Najvažnije je traju dugo, da se hrana ne lepi, a lako se i peru.
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: Icy

Icy

White Wolfess
Član
Meni se jako dopada to keramičko posuđe, prosto još nije došlo na red za kupovinu, a i inox nam je prilično nov pa je besmisleno gomilati. A čini mi se da ću u skorije vreme preći na kuvanje na pari.
 

anuška

Poznata ličnost
Član
Imam dosta posuđa od keramike a odševljava me posebno tava za palačinke u koju doskovce ne stavljam ulje samo kap dve za prvu. Imam Delimano gurmansko kuhalo 8u1 koje ima keramičko dno . Ne želim reklamirati nikoga ali sam prezadovoljna njime a pogotovo kad sam u stisci s vremenom.

 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: Icy

Icy

White Wolfess
Član
E to mi je odlična stvar @anuška ! Prvom prilikom ću gledati da sebi pribavim jednu jer znam koliko je to zgodna i korisna naprava za kuhinju.
 

anuška

Poznata ličnost
Član
Najbolje je to da ne zauzima mnogo prostora, a može da posluži za mnogo jela pripremljena na više načina. Isprva sam bila malo zbunjena kad sam počela da kuvam, ali brzo sam se privikla i sada je često u upotrebi jer je praktičan (kuha, prži, roštilja-ali to nisam probala...) i, što se tiče održavanja koje mi je važno, lagan za upotrebu jer se zbog keramičkog dna lako pere i brzo suši.
 

Beba

Poznata ličnost
Član
download (11).jpg download (12).jpg images (46).jpg Volim da je kvalitetno, praktično ali i da lepo igleda.
Sebi sam dala zadatak, mada mi je posudje odlično, da ću ga promeniti sa ovim Metalčevim,
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Kvalitetno, da imam sud svake veličine, ali i lepo...
Sve to sam pronašla u posudju koje proizvodi fabrika "Metalac" iz Gornjeg Milanovca.

images (16).jpg images (18).jpg images (20).jpg
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: Gea

Shesau_

Poznata ličnost
Član

Njavica

Dreamer.
Član
Patim za onim tiganjem sa keramickim dnom. Jurim vec neko vreme al ne mogu da ga nadjem.
 

Landa

Poznata ličnost
Član
All-clad-skoro sve velicine imam ali ih vise ne koristim.
:laugh:U kuci mi je postalo pretoplo ,tako da sam presla u garazu , gdje ovo sudje ne mogu koristiti, zbog indukcione ploce.
 
Vrh Dno