Kakvo posudje volite

anuška

Poznata ličnost
Član
#1

Trendovi se menjaju, ali i navike, želje i potrebe (...i mogućnosti...) nisu iste kod svih. Svejedno, svi u svom domu imamo i koristimo posuđe, pa je i sam njihov odabir veliki izazov. Suđe od inoxa, keramike, porculana, teflona, emajla, bakre... ima toga mnogo i sve ima svoje prednosti i nedostatke. Koje posuđe vi volite i koristite u kućanstvu?
 
Sviđa im se: Icy

anuška

Poznata ličnost
Član
#2
Što se tiče onog posuđa u kojem kuvam, to je posuđe od keramike i inoxa, hrana se ne lepi u njima, jednostavno je za održavanje i izdržljivo. Od tava koristim tefalove i keramičke jer su mi najbolje,. Iz istog razloga. Hrana se lako priprema u njima, ne lepi se, lako se održava.
 
Sviđa im se: Icy

Jova

Suspendovan nalog
#3
Koristim Posudje Set "KELOmat"

Moje misljenje za najbolje posudje u Evropi je ovim redom:

1.

2.

3.

4.


Razlike izmedju ovih Brendova su vrlo male a mozda ih cak i nema mozda je sve to istog kvaliteta samo drugi proizvodjac...
 

Icy

White Wolfess
Član
#5
Inox preovlađuje. Ima još po koja stara emajlirana šerpa koja služi za ono što znamo da može da zagori pa nije šteta ako zagori u nekoj od tih.
 

anuška

Poznata ličnost
Član
#6
Inox je odličan, premda sam pokupovala dosta keramičkih posuda jer su lake za održavanje, najviše volim i najčešće koristim od inoxa. Imam dva kompleta, i nekoliko šerpi sam kupila i zasebno. Najvažnije je traju dugo, da se hrana ne lepi, a lako se i peru.
 
Sviđa im se: Icy

Icy

White Wolfess
Član
#7
Meni se jako dopada to keramičko posuđe, prosto još nije došlo na red za kupovinu, a i inox nam je prilično nov pa je besmisleno gomilati. A čini mi se da ću u skorije vreme preći na kuvanje na pari.
 

anuška

Poznata ličnost
Član
#8
Imam dosta posuđa od keramike a odševljava me posebno tava za palačinke u koju doskovce ne stavljam ulje samo kap dve za prvu. Imam Delimano gurmansko kuhalo 8u1 koje ima keramičko dno . Ne želim reklamirati nikoga ali sam prezadovoljna njime a pogotovo kad sam u stisci s vremenom.

 
Sviđa im se: Icy

Icy

White Wolfess
Član
#9
E to mi je odlična stvar @anuška ! Prvom prilikom ću gledati da sebi pribavim jednu jer znam koliko je to zgodna i korisna naprava za kuhinju.
 

anuška

Poznata ličnost
Član
#10
Najbolje je to da ne zauzima mnogo prostora, a može da posluži za mnogo jela pripremljena na više načina. Isprva sam bila malo zbunjena kad sam počela da kuvam, ali brzo sam se privikla i sada je često u upotrebi jer je praktičan (kuha, prži, roštilja-ali to nisam probala...) i, što se tiče održavanja koje mi je važno, lagan za upotrebu jer se zbog keramičkog dna lako pere i brzo suši.
 

Beba

Poznata ličnost
Član
#11
download (11).jpg download (12).jpg images (46).jpg Volim da je kvalitetno, praktično ali i da lepo igleda.
Sebi sam dala zadatak, mada mi je posudje odlično, da ću ga promeniti sa ovim Metalčevim,
 

Beba

Poznata ličnost
Član
#12
Kvalitetno, da imam sud svake veličine, ali i lepo...
Sve to sam pronašla u posudju koje proizvodi fabrika "Metalac" iz Gornjeg Milanovca.

images (16).jpg images (18).jpg images (20).jpg
 
Sviđa im se: Gea

Shesau_

Poznata ličnost
Član
#15

Landa

Poznata ličnost
Član
#19
All-clad-skoro sve velicine imam ali ih vise ne koristim.
:laugh:U kuci mi je postalo pretoplo ,tako da sam presla u garazu , gdje ovo sudje ne mogu koristiti, zbog indukcione ploce.
 
Top