• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kako varaju i podnose da budu ostavljeni horoskopski znaci?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Na osnovu astrološke analize lako možete da saznate kako se svaki znak Zodijaka ponaša kada prevari partnerku, na koje načine krije neverstvo, da li je spreman da zarad avanture okonča vezu i kako će podneti ako partnerka odluči da ostavi njega.

OVAN, 21. 3 – 20. 4.

Kako možete da prepoznate da vas vara

U slučaju Ovna ne smete da verujete ni rođenim očima. Čak i kada vidite šta radi, ne budite sigurni da vas ne vara. Ako je posle velike pauze ponovo počeo da vežba i zateže mišiće, stvar je alarmantna.

Ako odlučite da ga ostavite

U stvari, tek tada ćete saznati da li ste mu značili i koliko. Ako mirno prihvati raskid, znači da niste ni morali da budete zajedno. Ako odluči da se bori za vas, onda ćete se pomiriti čak i ako vi to ne želite.

BIK, 21. 4 – 20. 5.

Kako možete da prepoznate da vas vara


Uglavnom ga mrzi da se upušta u duple veze. Kad vara, on vara krajnje očigledno jer ga mrzi da bilo šta krije. Sigurno ćete ga uhvatiti na delu, a verovatno mu i oprostiti.

Ako odlučite da ga ostavite

Bik veoma teško podnosi raskid čak i ako nije zaljubljen u vas. Neće mu biti lako čak i ako ima ljubavnicu. Jednostavno, on ne voli da izgubi ono što smatra svojim.

BLIZANCI, 21. 5 – 20. 6.

Kako možete da prepoznate da vas vara


S njim nikada niste sigurni, pa je najbolje da se tim pitanjem ne opterećujete. Jezik mu je brži od pameti, pa će vam kad-tad sam reći šta je uradio. Preljuba se najlakše oprašta Blizancima.

Ako odlučite da ga ostavite

Ukoliko ne bude želeo da raskine s vama, na sve moguće načine pokušaće da vas zadrži pored sebe. Moraćete nekoliko puta da raskinete s njim pre nego što on to prihvati. Nemojte se iznenaditi ako nakon raskida vaš brat postane njegov najbolji prijatelj.

RAK, 21. 6 – 22. 7.

Kako možete da prepoznate da vas vara


Rakovi retko varaju svoje partnere. Ako ipak imaju duplu vezu, onda će je na početku skrivati u nadi da će ga proći. Kasnije će vam jasno staviti do znanja da nešto nije u redu. I pored toga, on neće pokrenuti temu raskida sve dok vi to ne uradite.

Ako odlučite da ga ostavite

Rak toliko teško podnosi raskid, da je čak u stanju da preti samoubistvom. Najbitnije je da ostanete dosledni svojoj odluci i da se ne upuštate u rasprave i ubeđivanja s njim. Ignorišite svaki njegov pokušaj da još jednom porazgovarate o svemu.

LAV, 23. 7 – 22. 8.

Kako možete da prepoznate da vas vara


Nemojte se brinuti ako je previše prijatan prema nekoj drugoj devojci, jer on samo želi da je zadivi, ali ne i da je zavede. Ako vam s putovanja donese poklone i počne da priča koliko vas voli, budite sigurni da je nešto zabrljao.

Ako odlučite da ga ostavite

On ne može ni da zamisli da bi njega, tako divnog i veličanstvenog, neko mogao da ostavi. Ako mu kažete da želite da raskinete s njim, uvređeno će reći, „ne, nego ja želim da raskinem s tobom“.

DEVICA, 23. 8 – 22. 9.

Kako možete da prepoznate da vas vara


Ako mu se desi da vas prevari, biće to slučajno. Pošto se teško zaljubljuje, verovatno će već sutra zaboraviti svoju avanturu. Ako se zaljubio u drugu, neće još dugo ostati sa vama.

Ako odlučite da ga ostavite

Ako želi da raskinete, učiniće to vrlo grubo i bezosećajno. Ali ako ne želi raskid, onda će vam trebati pomoć rodbine, prijatelja i institucija za zaštitu žena jer će biti veoma grub i neće vam dozvoliti da ga tek tako napustite.

VAGA, 23. 9 – 22. 10.

Kako možete da prepoznate da vas vara


Ako vas vara, to ćete prepoznati tako što će uvek izlaziti u drugu prostoriju da obavi telefonski razgovor, kako ne biste čuli o čemu priča. Neće se truditi da prikrije tragove prevare, ostatke ruže na kragni ili miris ženskog parfema u kolima.

Ako odlučite da ga ostavite

Pokušaće da pronađe optimalno rešenje koje će svima odgovarati. Ako ste odlučili da ga ostavite, učinite to odlučno bez mogućnosti za ikakav kompromis.

ŠKORPIJA, 23. 10 – 22. 11.

Kako možete da prepoznate da vas vara


On može da bude beskrajno veran čak i ako nije zaljubljen. Prevariće vas samo ako bude siguran da ćete prevaru tolerisati. Oboje ćete znati šta se dešava, ali on o tome neće želeti da razgovara.

Ako odlučite da ga ostavite

Ponašaće se dostojanstveno, ali će mu trebati nekoliko meseci da se pomiri s tom situacijom. Predložiće vam da se i nakon raskida družite.

STRELAC, 23. 11 – 21. 12.

Kako možete da prepoznate da vas vara


Nikada nećete saznati da vas Strelac vara. Od početka veze pripremaće vas na svoje neverstvo jer vam nikada neće obećavati ljubav do groba, pa nećete imati prava ni da je očekujete.

Ako odlučite da ga ostavite

Bezbolno će podneti raskid, ali ako mu je zaista stalo do vas, pokušaće da vas vrati. Ukoliko nakon nekoliko dana ne uspe u tome, setiće se da bi već sutra mogao da sretne bolju, lepšu i pametniju od vas.

JARAC, 22. 12 – 19. 1.

Kako možete da prepoznate da vas vara


Jarčevi nikada ne varaju svoje partnerke, pa što se toga tiče, možete biti sigurni da je on samo vaš.

Ako odlučite da ga ostavite

Vrlo teško podnosi raskid, ali to ne pokazuje. Nikada se ne vraća na staro, čak i ako nešto oseća prema devojci koja ga je ostavila. Najbolje bi bilo da ga diskretno ubedite da niste žena za njega i dozvolite mu da on prvi napusti vas.

VODOLIJA, 20. 1 – 18. 2.

Kako možete da prepoznate da vas vara


Prepoznaćete tako što će se kod njega smenjivati stanje bahatosti i odsutnosti. Na sreću, nećete dugo živeti u neizvesnosti jer će jednu od veza brzo prekinuti. Retko se vraća na staro.

Ako odlučite da ga ostavite

Ako mu ne značite mnogo, neće ni primetiti da ste ga ostavili. Ako vas voli, dostojanstveno će poštovati vašu odluku čitava tri dana. Nakon toga će pokušati da vas vrati u svoj zagrljaj.

RIBE, 19. 2 – 20. 3.

Kako možete da prepoznate da vas vara


Teško ćete shvatiti da vas vara, a on to neće priznati ni pod pretnjom smrću. On se odlično snalazi u ulozi preljubnika. Na kraju će žena sa kojom vas vara pokucati na vaša vrata i zamoliti vas da vas dve rešite tu zamršenu situaciju.

Ako odlučite da ga ostavite

On nije sujetan, ali raskid je jedna od retkih stvari koje ga vređaju. Pošto se odlično snalazi u ulozi žrtve i gubitnika, postoji mogućnost da na čudan i neobjašnjiv način uživa u tome što je ostavljen.


Izvor: http://www.astro-profil.com/2009/12/kako-varaju-i-podnose-da-budu-ostavljeni/
 

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
OVAN, 21. 3 - 20. 4.
Kako možete da prepoznate da vas vara
U slučaju Ovna ne smete da verujete ni rođenim očima. Čak i kada vidite šta radi, ne budite sigurni da vas ne vara. Ako je posle velike pauze ponovo počeo da vežba i zateže mišiće, stvar je alarmantna.
Ako odlučite da ga ostaviteU stvari, tek tada ćete saznati da li ste mu značili i koliko. Ako mirno prihvati raskid, znači da niste ni morali da budete zajedno. Ako odluči da se bori za vas, onda ćete se pomiriti čak i ako vi to ne želite.BIK, Bik 21. 4 - 20. 5.
Kako možete da prepoznate da vas varaUglavnom ga mrzi da se upušta u duple veze. Kad vara, on vara krajnje očigledno jer ga mrzi da bilo šta krije. Sigurno ćete ga uhvatiti na delu, a verovatno mu i oprostiti.
Ako odlučite da ga ostaviteBik veoma teško podnosi raskid čak i ako nije zaljubljen u vas. Neće mu biti lako čak i ako ima ljubavnicu. Jednostavno, on ne voli da izgubi ono što smatra svojim.
BLIZANCI, 21. 5 - 20. 6.
Kako možete da prepoznate da vas varaS njim nikada niste sigurni, pa je najbolje da se tim pitanjem ne opterećujete. Jezik mu je brži od pameti, pa će vam kad-tad sam reći šta je uradio. Preljuba se najlakše oprašta Blizancima.
Ako odlučite da ga ostaviteUkoliko ne bude želeo da raskine s vama, na sve moguće načine pokušaće da vas zadrži pored sebe. Moraćete nekoliko puta da raskinete s njim pre nego što on to prihvati. Nemojte se iznenaditi ako nakon raskida vaš brat postane njegov najbolji prijatelj.
RAK, 21. 6 - 22. 7.
Kako možete da prepoznate da vas varaRakovi retko varaju svoje partnere. Ako ipak imaju duplu vezu, onda će je na početku skrivati u nadi da će ga proći. Kasnije će vam jasno staviti do znanja da nešto nije u redu. I pored toga, on neće pokrenuti temu raskida sve dok vi to ne uradite.
Ako odlučite da ga ostaviteRak toliko teško podnosi raskid, da je čak u stanju da preti samoubistvom. Najbitnije je da ostanete dosledni svojoj odluci i da se ne upuštate u rasprave i ubeđivanja s njim. Ignorišite svaki njegov pokušaj da još jednom porazgovarate o svemu.
LAV, 23. 7 - 22. 8.
Kako možete da prepoznate da vas varaNemojte se brinuti ako je previše prijatan prema nekoj drugoj devojci, jer on samo želi da je zadivi, ali ne i da je zavede. Ako vam s putovanja donese poklone i počne da priča koliko vas voli, budite sigurni da je nešto zabrljao.
Ako odlučite da ga ostaviteOn ne može ni da zamisli da bi njega, tako divnog i veličanstvenog, neko mogao da ostavi. Ako mu kažete da želite da raskinete s njim, uvređeno će reći, „ne, nego ja želim da raskinem s tobom“.
DEVICA, 23. 8 - 22. 9.
Kako možete da prepoznate da vas varaAko mu se desi da vas prevari, biće to slučajno. Pošto se teško zaljubljuje, verovatno će već sutra zaboraviti svoju avanturu. Ako se zaljubio u drugu, neće još dugo ostati sa vama.
Ako odlučite da ga ostaviteAko želi da raskinete, učiniće to vrlo grubo i bezosećajno. Ali ako ne želi raskid, onda će vam trebati pomoć rodbine, prijatelja i institucija za zaštitu žena jer će biti veoma grub i neće vam dozvoliti da ga tek tako napustite.
VAGA, 23. 9 - 22. 10.
Kako možete da prepoznate da vas varaAko vas vara, to ćete prepoznati tako što će uvek izlaziti u drugu prostoriju da obavi telefonski razgovor, kako ne biste čuli o čemu priča. Neće se truditi da prikrije tragove prevare, ostatke ruže na kragni ili miris ženskog parfema u kolima.
Ako odlučite da ga ostavitePokušaće da pronađe optimalno rešenje koje će svima odgovarati. Ako ste odlučili da ga ostavite, učinite to odlučno bez mogućnosti za ikakav kompromis.
ŠKORPIJA, 23. 10 - 22. 11.
Kako možete da prepoznate da vas varaOn može da bude beskrajno veran čak i ako nije zaljubljen. Prevariće vas samo ako bude siguran da ćete prevaru tolerisati. Oboje ćete znati šta se dešava, ali on o tome neće želeti da razgovara.
Ako odlučite da ga ostavitePonašaće se dostojanstveno, ali će mu trebati nekoliko meseci da se pomiri s tom situacijom. Predložiće vam da se i nakon raskida družite.
STRELAC, 23. 11 - 21. 12.
Kako možete da prepoznate da vas varaNikada nećete saznati da vas Strelac vara. Od početka veze pripremaće vas na svoje neverstvo jer vam nikada neće obećavati ljubav do groba, pa nećete imati prava ni da je očekujete.
Ako odlučite da ga ostaviteBezbolno će podneti raskid, ali ako mu je zaista stalo do vas, pokušaće da vas vrati. Ukoliko nakon nekoliko dana ne uspe u tome, setiće se da bi već sutra mogao da sretne bolju, lepšu i pametniju od vas.
JARAC, 22. 12 - 19. 1.
Kako možete da prepoznate da vas varaJarčevi nikada ne varaju svoje partnerke, pa što se toga tiče, možete biti sigurni da je on samo vaš.
Ako odlučite da ga ostaviteVrlo teško podnosi raskid, ali to ne pokazuje. Nikada se ne vraća na staro, čak i ako nešto oseća prema devojci koja ga je ostavila. Najbolje bi bilo da ga diskretno ubedite da niste žena za njega i dozvolite mu da on prvi napusti vas.
VODOLIJA, 20. 1 - 18. 2.
Kako možete da prepoznate da vas varaPrepoznaćete tako što će se kod njega smenjivati stanje bahatosti i odsutnosti. Na sreću, nećete dugo živeti u neizvesnosti jer će jednu od veza brzo prekinuti. Retko se vraća na staro.
Ako odlučite da ga ostaviteAko mu ne značite mnogo, neće ni primetiti da ste ga ostavili. Ako vas voli, dostojanstveno će poštovati vašu odluku čitava tri dana. Nakon toga će pokušati da vas vrati u svoj zagrljaj.
RIBE, 19. 2 - 20. 3.
Kako možete da prepoznate da vas varaTeško ćete shvatiti da vas vara, a on to neće priznati ni pod pretnjom smrću. On se odlično snalazi u ulozi preljubnika. Na kraju će žena sa kojom vas vara pokucati na vaša vrata i zamoliti vas da vas dve rešite tu zamršenu situaciju.
Ako odlučite da ga ostaviteOn nije sujetan, ali raskid je jedna od retkih stvari koje ga vređaju. Pošto se odlično snalazi u ulozi žrtve i gubitnika, postoji mogućnost da na čudan i neobjašnjiv način uživa u tome što je ostavljen.http://zena.blic.rs/Astro/1128/Kako_se_ponasaju_znaci_Zodijaka_kada_su_neverni
 

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Poruke
1.526
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Sto se i ovaj tekst odnosi samo na muskarce? Pa i zene varaju...
 

Misha

Nadrndani Bengalski tigric
Učlanjen(a)
13.12.2011.
Poruke
291
Broj reagovanja
83
Horoskop
Nije određen
I fale bikovi... (Ili ja samo ne vidim dobro)
 

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Poruke
1.526
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Tu su negde :D
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Poruke
8.988
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Sto si duhovit :p
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.852
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Za Ovnove je tacno... Posebno ovaj deo:" Ako odlučite da ga ostaviteU stvari, tek tada ćete saznati da li ste mu značili i koliko. Ako mirno prihvati raskid, znači da niste ni morali da budete zajedno. Ako odluči da se bori za vas, onda ćete se pomiriti čak i ako vi to ne želite."

Ostale znake nisam istrazivala....
 
Vrh Dno