• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kako ustedeti struju

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
s1832d.jpg

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Tako je i sve hispano/indo/turske serije ......... obraćanje najdražeg nam vodje s vremena na vreme i to je to :) samo da nam internet ne smrzne .....:roflmao:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
:roflmao:...........

ja se bas nesto i ne trudim oko te stednje

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Dakle kad nam uvedu restrikcije znacemo koga da krivimo :D

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Jaaa stedim struju :D ..
Kad padne mrak ja pripalim svecice jer mi tako lepsi ugadjaj.. a malo i ugrejem sake nad plamenom :D

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Pa ako se struja stedi prema navedenom spisku, onda to znaci da ja struju i ne koristim :D

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
E čika Toniju bilo najlepše kad su bile one restrikcije deterdženta, kafe, ulja, struje i sl .... čak mi nikakv problem nije bio da bicikloF peške nosim sa 12-og sprata i nazad ... elem sve je stvar subjektivnog doživljaja restrikcije :D

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
E čika Toniju bilo najlepše kad su bile one restrikcije deterdženta, kafe, ulja, struje i sl .... čak mi nikakv problem nije bio da bicikloF peške nosim sa 12-og sprata i nazad ... elem sve je stvar subjektivnog doživljaja restrikcije :D
Bas subjektivnog :)
Ako nemam strunje,nemam ni grejanja jer pumpa za gas ne radi.Osecaj ce biti vrlo subjektivan :D

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Joj,ako kazem sta je sve ukljuceno i Tadic i Dacic ce mi zakucati na vrata :D

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
rekli su da je dovoljno po jednu sijalicu..ja slusam:rolleyes:..iskljucila jednu,od mene dosta..

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan

.........ne kazu dzabe..........da se istorija ponavlja......ako se ovako nastavi........prezivecemo sve to ponovo........i restrikcije...iiiiiiii.........nestasice............

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
.........ne kazu dzabe..........da se istorija ponavlja......ako se ovako nastavi........prezivecemo sve to ponovo........i restrikcije...iiiiiiii.........nestasice............
Znaš da sam se zamislio i ja po tom pitanju i kad nam na kraju uzmu i net onda će revolucija da pukne :D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
jeste Tony................i ja te pozivam..........da zajedno ....prvo.... sav bes iskalimo na ovima iz Telekoma...........:D

Vrh Dno