• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kako ubiti dosadu u liftu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
1. Kada je pored tebe samo jedna osoba, lupni je po ledjima pa se pravi da nisi ti.

2. Pritisni dugme i pravi se da te udarila struja.

3. Zadrzi vrata otvorena i reci da cekas prijatelja. Par sekundi kasnije zatvori vrata (praveci se da je neko usao) i kazi: "E,de si brate, sta ima..."

4. Ponesi foto-aparat i slikaj sve prisutne.

5. Pravi se da si stjuart. Prisutnima objasni postupak u slucaju opasnosti i na kraju im pozeli sretjan put.

6. Kad se vrata zatvore kazi prisutnima: "Bez panike, opet ce se otvoriti."

7. Lupaj glavom o zid i vici: "Umuknite svi! Ucutite vec jednom!"

8. Simuliraj zvukove eksplozije svaki put kad neko pritisne dugme.

9. Cerekaj se i bulji u nekog putnika,a onda mu debilnim glasom kazi: "Imam nove carapeeee..."

10. Imitiraj zvukove Formule 1 kad god neko udje u lift.

11. Istresi nos i pokazi sadrzaj svoje maramice ostalim putnicima.

12. Zvizduci prvu strofu "Bozhe pravde", neprestano.

13. Nasloni se na nekog i sapni mu: "Dolazi policija!"

14. Namrsti se i mumlaj: "Moram u WC, moram u Wcquot;, a onda uzdahni i reci: "ups!"

15. Vikni:"Cuvaaaaj!" svaki put kad lift krene prema dole.

16. Razderi se:"Ding!" kad god lift stane na nekom spratu.

17. Ako se neko ocese o tebe, lupi ga po ruci i reci: "suga!"

18. Skidaj rukom nevidljive bube sa sebe i vrisni: "Aaaa! Skinite ih s mene!"

19. Sumnjicavo onjusi osobu do sebe, napravi zgadjenu facu i odmakni se.

20. Kad lift krene prema gore, pocni da skachesh i jako lupaj nogama o pod, uzvikujuci: "Dole, rekao sam dole!"

21. Cerekaj se histericno desetak sekundi, prestani i onda se zagledaj u ostale kao da nisu normalni.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno