Kako tepate voljenim osobama

simpleman

Suspendovan nalog
1575743776759.png

Evo Taco za tebe čitav paketić onako za prvu pomoć a ja ću svoju ženicu i dalje zvati ženicom zato što je moja ženica:p;):):laugh::thumbsup: a inače je zovem i smokvica,pile,ljubičica a samo ponekada slonče:laugh:.
 

simpleman

Suspendovan nalog
Tako je Života,i dijareja spada u demokratiju,sve se može i sve se sme u ime demokratije,to je prava demokratija:thumbsup:
 

simpleman

Suspendovan nalog
Mojoj Ženici nikada nije smetalo da bude ženica inače bi protestvovala, a kada moja ženica protestuje onda se to veomaa daleko čuje.Njoj to prija i kako sada da je ubedim da su mi na ćaskanjima rekli da to nije u redu.Čitam ja njoj ovo sve i moja ŽENICA se slatko smeje.Pozdrav za sve vas Drugarice i drugari.Voli vas deda Dule!:)
 

Живота

Poznata ličnost
Član
Ne znam zašto, al meni najviše smeta kad se neko obraća voljenoj osobi ili detetu sa "ljubavi" (naročito detetu). Ova tepanja - "prase", "ljubičica", "smokvica", itd - to mi je simpatično, deminutivi mi ne smetaju (mada, preporucujem dečkima da umesto "ženica" probaju sa "devojčica"; garantujem bolje efekte :laugh:)
Inače, svirala sam klavir...dok nisam shvatila da drugi to rade mnogo bolje od mene. Sad slušam druge i kritikujem :laugh:
Jeste, i meni malo uvrnuto zvuči kad roditelj detetu kaže "ljubavi"! U moje vreme toga nije bilo, meni majka nikada nije rekla "ljubavi", a tek otac...
 

simpleman

Suspendovan nalog
Ne znam što vam uvek nešto smeta te Ženice te Ljubavi.Jednoj majci je dete najveća ljubav na svetu(uglavnom je tako)pa zašto to onda i ne reći...?Nisu ove reči valjda antidemokratske ili zabranjene, ako jesu izvinjavam se ...taj sam, vešajte me.Možda sam ja u stvari izgubljen negde u vremenu!:zbunjen:.Skrenusmo mi sa teme,sada ćemo dobiti packe od urednika:D;):laugh:
 

Живота

Poznata ličnost
Član
Naravno da nisu antidemokratske, ne radi se o tome, nekada si "ljubavi" govorio devojci u koju si zaljubljen, bilo je zaista nezamislivo da majka sinu kaže ljubavi! Ali očigledno je došlo neko novo vreme, novi sistem vrednosti, novi običaji, novi termini... Nekada nismo slavili noć veštica- sad slavimo, nekada nismo znali da postoji "crni petak" a sad nam svake godine mesec dana burgijaju mozak sa crnim petkom! Ne osudjujem ja ljude koji to rade, daleko od toga, moj brat svojoj ćerki koja ima 12 godina ponekad kaže ljubavi... valjda mi je samo potrebno vreme da se priviknem na ove savremene običaje!
 

Taca

ona, stara
Član
Ta sam koja koristi reč „ljubavi“. 🙄
Deci kažem i sunce, dušo, mladunče majkino...
Mužić, ženica i ostali deminutivčići su mi bljakac, odmah mi se upali lampica za foliranje. 😎
 

simpleman

Suspendovan nalog
@Taca,A zašto to mora biti foliranje,u mome slučaju i to tvrdim odgovorno nije foliranje jer ja i moja ženica uvek ruku pod ruku idemo svuda zajedno i svi nas poznaju takve,obilazimo Srbiju pa i inostranstvo isto ruku pod ruku,zagrljeni i volimo i pazimo se.Žao mi je što možda neki imaju druga iskustva ali ja pričam samo iz svoga iskustva .Već sam relativno dugo Deda i ne bi mi baš priličilo da se foliram iako verovatno slika vara,tetovaže pa onda motori i sl. ali o tome smo već imali temu...,sve su to predrasude....ne želim tebe niti ikoga drugog uveravati u iskrenost ovoga pisanja samo znaj da ja moju ženicu obožavam i nije mi bljakac nikada reći ženice kao ni njoj meni mužiću,pile,ljubavi itd.
 
Poslednja izmena:

simpleman

Suspendovan nalog
Sve je manje tepanja I pokazivanja ljubavi,sve je manje ljudi što se drže za ruku a trebali bi jer možda je i to neka vrsta medicine.Ima tepanja ali na mekedonski što već i sami znate šta znači.Mi smo stariji ali to ne znači da nam je zabranjeno da se volimo,držimo za ruke i tepamo jedno drugom.Žao mi je Taco što možda imaš negativno iskutvo ili iskustva u vezi ovoga.Želim ti sve najbolje u životu,kako ja tako i moja ženica(ovo ženica sam sada namerno napisao da se malo našalim).Voleo bih inače da se upoznaš sa mojom suprugom(od sada samo u komunikaciji sa tobom neću upotrebljavati ženica) imali bi vas dve šta pričati.:thumbsup:
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Ja mislim da je danas previše tepanja, a malog onog pravog pokazivanja ljubavi. Mnogo je foliranja. Spolja glasač, a unutra jadac.
 

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Član
Pile moje bandoglavo
Pozdravljam te, budi zdravo
Jedi svakog leta dinja
Pa da budes slatka svinja

Reci mi nikad nisu bile jaca strana :D
 
Vrh Dno