Kako ste upoznali svog sadasnjeg ili bivseg patnera

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.048
Broj reagovanja
16.059
Horoskop
Ovan
Verovatno ste imali neko smesno iskustvo kada ste nekoga upoznali, a kasnije vam je ta osoba bila partner. Evo mog slucaja, nije mnogo smesan, ali poucan je:
Osisao sam se do glave i dosao kuci na tusiranje. Kod kuce moja majka pije kafu s komsinicom koja je dovela svoju sestricinu da nas upozna, devojka je nova u gradu pa da joj pokazem znamenitosti. :whistling: Dve godine kasnije smo se vencali. Naravoucenije: nemojte se sisati do glave ako vam nije do zenidbe. :D
 

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Poruke
3.782
Broj reagovanja
2.567
Horoskop
Lav
Sa osobom koja je planirana da bude "sadašnji" upoznala me je jedna komšinica. Sećam se da sam pomislila kako je mnogo stidljiv jer smo samo komšinica i ja pričale uz kafu, a on se smeškao i uglavnom ćutao.
Kasnije sam i u vezi ja bila ta koja je više pričala. :)
 

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Poruke
4.331
Broj reagovanja
3.613
Horoskop
Devica
Ja sam mog dragog upoznala preko drugarice, i to se secam da smo taj dan on i ja pricali o turskim i indijskim serijama, jer nam je bilo glupo da cutimo :D
 

Alfaromeo

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
21.03.2015.
Poruke
369
Broj reagovanja
428
Horoskop
Ribe
Drhtali na Zemunskom keju jedne zimske veceri,dal od Kosave ili poljubca prosudite sami:p
 

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Poruke
2.615
Broj reagovanja
613
Horoskop
Vodolija
A moja priča je potpuno luda. Sreli smo se na faxu, kada sam gajila nade da ću biti inženjerka, posle odoh na dijametralno suprotnu stranu. Trebalo je da se predaju neki radovi, on je bio sa drugovima ja sa drugaricom. Džentlmenski su nam ponudili stolice da sednemo u tom hodniku gde smo čekali. Ali sećam se da me je ponela neka luda energija i da sam ostala da swdim na stolu uz komentar "volim da sam u centru pažnje". Eh, ja koja sam bila a i sada toliko stidljiva, da ni vidu ne tražim po cenu dehidriranja 😁
A onda su nas dragi muški iako su bili pre prozvani, propustili da ne čekamo i tako dok smo se sudarili na vratima, sećam se da je trenutak bio, kao iz filma, kao da smo sami u čitavoj zgradi tih 5 sec, ili koliko je to već trajalo. Čak i kada smo kasnije pričali o tome doživljaj koji smo imali bio je obostran.
E onda, da stvar ne bude jednostavna i filmska, poznanica koja je bila sa mnom mi kaže da joj se baš on dopada. Jnsistirala je da ga zivem kako bi se videli. Jesam jer posle tih par sekundi, s obzirom da se njoj dopao, ja sam se "ohladila".
On nije. Čuli smo se milion puta i na kraju posle mesec dana i prvi put poljubili. Sećam se da sam jednom drugu rekla, kako će to biti veza od nedelju dve jer mi je dosadan. Ovan je to. Upornost se isplatila, a i valjda kao i uvek znao je sve da dobro proceni.
Bilo je iskušenja, faza raznih i raskidanja u prvih par godina. Venčali smo se 10 godina kasnije, potpuno sigurni da je to to. I evo sad već13,5 god braka zajedno. Obožavamo se!
 
Vrh Dno