Kako ste proveli dan?

Njavica

Dreamer.
Član
Ceo dan u gomili cveca jedva sam se izborila, plus pogled na jednog macana ceo dan. Sunce me przi sad I lepo cu da pocrnim, vise od ovoga danas mi I ne treba ;)
 

šufnudla

neprilagođena
Član
Posle mesec i po dana... tako je i izgledalo. :(
E, katastrofa jedna, majke mi... Mislila sam da ću Bogu na ispovest posle 12 ari...:(
 

maki

Nindža
Član
Drugi dan krečenja....ajd što molujem onim valjkom i po malo četkicom, al ubi me pentranje na sto...taman se razmašem u svim pravcima, ajd dole, povuci malčice sto, ajd gore....i tako dva dana....a Bog me će biti i treći....ne da se prekrečiti ova crvena pa Bog....al moraće popustiti....ipak sam ja Ovan;):D
 

Shesau_

Poznata ličnost
Član
Au maki,ti si se bas naradila :zbunjen:
Ja sam juce prvi put pravila ajvar:laugh: inace ga uvek kupujem nego moji kupili papriku za nesto pa mi sinula ideja da pokusam. Utisci? Nastavicu da kupujem jer sam crkla za par tegli:zbunjen: ali je ispao odlicno.
 

maki

Nindža
Član
Ajd što se naradih, nego tek jutros videh da sam i nogu oplavila penjajući se i silazeći sa stola....:laugh:
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Uspela sam da ukradem malo vremena i odem na trčanje po bentu, uh kako mi to dobro dodje u ovom iskomplikovanim uslovima, Oko 12h je bilo najlepše, sa puno sunca pa navukoh trenerku, naočare usput kupim kesicu kikirikija i predjem tih 7-8 km za 45 minuta.
I uredniče ne brini, tvoj trajni zadatak sam ispunila:)
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Prethodni post pisan 5. februara. Sve se obrnulo za 36o stepeni, ni traga od sunca, trenerka odložena, naočare stavim u kući imitiram javne ličnosti kada u studiju nose naočare, kikiriki još i dodje u obzir...Ali znam, mene moj Dunav čeka:happy:
 
Vrh Dno