• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kako ste dospeli na forum?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Kako ste došli na ovaj forum? Da li vam je neko rekao ili preko linka ili ste nešto tražili preko Google ili drugog pretraživača? Bilo bi lepo da navedete šta ste tražili.

E

ESPRITE

Gost
hehe.. slucajno nasao preko googla.. trazio nesto u vezi demonoida i eto naisao na temu.. i forum je super, pa se i prikljucio :laugh:....

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Hvala na pohvalama i dobro nam dosao. :pozdrav:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Dobrodosla na forum. A sto se tice phpmyadmin i joomle, s njim ces moci da radis backup i restore samo dok je baza podataka mala. Ali o da ne idem off topic, o tome u nekoj drugoj temi, ukoliko te interesuje.

daysleeper

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
233
Na SK forum u temi "Prikazite svoj website, blog, itd..." bijase link a meni se svidje izgled foruma, mislim da sam ovaj mybb prvi put odje vidio.

Lazar

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
06.09.2009.
Broj reagovanja
3
Horoskop
Lav
Slučajno preko googla trazio nase forume i vidim ovaj forum noviji i tako sam počeo i za početak mi se bas svidja...

*Ida*

Novajlija
Učlanjen(a)
13.09.2009.
Broj reagovanja
3
Lazar' pid='1722' dateline='1252355556 je napisao(la):
Slučajno preko googla trazio nase forume i vidim ovaj forum noviji i tako sam počeo i za početak mi se bas svidja...

Isto :laugh:

mdjacanin

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
04.09.2009.
Broj reagovanja
0
Pa iskreno trazio sam pozivnice za demonoid i naleteo na vas forum,i eto me sad,iskreno zbog invitation coda je sve tako i ispalo.Ali etoo svidja mi se forum,nije los.

AG.RS

Novajlija
Učlanjen(a)
13.01.2010.
Broj reagovanja
0
koristim dobar deo ovog servera, pa gledam koga ima sve tu. A i Jocke ovde nešto radi.:laugh:

Srdačan pozdrav.

Vlada

Vedrana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2010.
Broj reagovanja
77
Sasvim slučajno naleteh, pogledah i svidelo mi se ono što vidim, i eto me

Vrh Dno