• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kako smuvati drugaricu?

ChuppkoS

Novajlija
Učlanjen(a)
22.04.2012.
Broj reagovanja
8
Horoskop
Ovan
Ovako, imam 13 godina i jako mi se svidja jedna drugarica iz mog odeljenja! Stalno se druzimo, pricamo itd... Ali nzm kako da je smuvam/da joj izjavim ljubav... Da li neko moze da mi pomogne??? Ona mi je svakom snu.. Molim vas za pomoc!

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Pokloni joj cvet ili čokoladu sa nekom lepom porukom,saznaj šta voli pa se po tome vladaj...

ChuppkoS

Novajlija
Učlanjen(a)
22.04.2012.
Broj reagovanja
8
Horoskop
Ovan
Nije to u mom stilu..... ali probaću... Ima li jos neko nekakav predlog?

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
A da ti malo sacekas jos koju godinu pa da krenes u takve akcije...:D

Habibi

Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Pa ti onda radi po svom stilu koji imaš...što onda tražiš savet?:)

ChuppkoS

Novajlija
Učlanjen(a)
22.04.2012.
Broj reagovanja
8
Horoskop
Ovan
xaxa, ali neznam kako to da uradim u mom stilu...Moj stil je vise sportski....

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Xaxaxa.... Znam brate... Al nemogu vise bez neke devojke!

..el ti brate rece da imas 13 godina.....

....i ne mozes bez devojke.....:o:o...:roflmao:.... i jos udvaranje nije u tvom stilu..... :rolleyes:

...... ja ne mogu da odolim cvecu.....cvece me nikad nije ostavilo ravnodusnom :)

Habibi

Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
xaxa, ali neznam kako to da uradim u mom stilu...Moj stil je vise sportski....
Pa ti je onda pozovi na utakmicu al gledaj da bude baš onj tim koji ti voliš,po mogućstvu se potrudi da je ignorišeš i postićićeš pun efekat :D,šalim se naravno... Čuj Stil,pošto si daleko od istog tj. promenićeš ih oho dok ne sazriš i porasteš...ja bih to ovako na tvom mestu...
Prvo saznaj šta je zanima,koju muziku sluša,omiljeni glumci itd (to će ti trebati da bi pokrenuo neku priču sa njom jer nemožeš da je spopadneš tek tako...:kul:)
A onda joj pokloni taj cvet nećeš umreti za toliko :D,pa ako taj prvi nema efekat,probaj sa drugim ...Potrudi se malo da budeš originalan to vole cure... Šta drugo da ti kažem još si bre,maji :)

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
Ma kakva sad muzika,filmovi,glumci,cvece...:D Decko je rekao da je sportski tip...:D

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
....i sad me bas interesuje...kako ti Jovo muvas devojke???aaaaaaa????:)

Ja sam totalni antitalenat za muvanje...mnogo sam stidljiv tip...i uglavnom mene neke zenske muvaju :D...kada izadjem u neki kafic sa muzikom skoro uvek mi se nabacuje pevacica ili konobarica,neznam sto se samo one lepe za mene...retko kada se desi kada sam stojim za sankom da me neke devojke pozovu da sednem sa njima da im pravim drustvo,i ako to uradim i pridruzim im se ja uglavnom cutim i nista ne pricam ali im naglasim da mi ne zamere nesto jer nisam nista na njih ljut, vec neznam o cemu da pricam...:D

Zato ovom decku sto ga poducavate nisam ni znao da dam savet...:D

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Drago dete,ne postoji recept za takve stvari,to se ne deli na kasicicu.Potrudi se budi to sto jesi.
Uostalom bas na ovom forumu imas par tema gde smo se ubijali od saveta.Pronadji ih procitaj,mozda ti sine neka ideja :)

Habibi

Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Iskrenost je vrlina...blago tvojoj zivotnoj saputnici :). Ovo ja Jovi,da ne bude zabune :D

ChuppkoS

Novajlija
Učlanjen(a)
22.04.2012.
Broj reagovanja
8
Horoskop
Ovan
Mogu vam reci da sam i veoma stidljiv tip.... Pogotovo kod devojcica.... :D

Habibi

Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Pa dobro i trebaš da budeš stidljiv ... Ma doćiće vreme kad ćeš imati više samopouzdanja...Još koju godinu ,ne brini vreme je na tvojoj strani :D

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
Mogu vam reci da sam i veoma stidljiv tip.... Pogotovo kod devojcica.... :D

Pa u tome i jeste stvar, sa devojcicama ko zna kakav bi ti ishod bio, mozda bi te i odbila...zasto ne nadjes neku milf dok se malo ne oslobodis, a posle ima da ti krene sve samo od sebe...:D

Habibi

Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Jovo da li znaš kako izgledaju dečaci u tom periodu :kul: on je još dete...

Vrh Dno