• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kako razmisljaju dame u zodijaku,dok varaju

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
Ovan - Kakav zgodan dasa... volela bih da ostanem sa njim nasamo, ali ja mrzim te tajne ili paralelne veze i u isto vreme ih se bojim. Da me skoro moj dragi nije ozbiljno naljutio, ne bih ni primetila ovog tipa! Ali ako ne bude bilo kako ja hoću – prevariću ga, nego šta! I prvi će to saznati, od mene lično! I da se razumemo – ako mi se svidi – ponovo ću!

Bik - Pogledi su nam se ukrstili sa istom namerom! Jasno mi je šta misli, koliko me želi... Nije baš prava prilika da razmenimo telefone... Ja volim svog partnera, u to nema sumnje. Ali mali flert nikome ne škodi. Pa dobro, možda i nešto više od toga... nikad se ne zna, pronaći će on već put do mene, pa – ako budem raspoložena...

Blizanci - Mrzim ljubomorne i posesivne muškarce! Onaj moj mi se zakačio za suknju kao čičak i ne mogu nigde da mrdnem sama. Kao da je meni pa stalo da ga prevarim?! Njegova sumnja samo podstiče moju radoznalost i ako to budem uradila – samo će on biti kriv! Izlazim sama večeras! Ne baš sama, sa onim drugarom koji je jako, jako interesantan! Ne, ne planiram ništa, ja NIKAD ništa ne planiram!

Rak - Ne bih volela da se NEKO poseban pojavi dok sam u vezi! Lepo ne bih znala kako da se borim protiv osećanja i bila bih jednako nesretna i ako ostanem verna i ako načinim preljubu. Valjda mi sudbina nije namenila takvo iskušenje... A ljubav ne treba zaobilaziti...

Lav - Dok ga volim, neću ga prevariti! I dok je prema meni korektan, obožava me i poštuje! Ako toga nema, ionako je kraj! Da li ću sa drugim biti pre nego što mu pokažem vrata, to više nije ni važno. Kad jednom zakorači IZ mog srca (ili napravi gaf), sigurno je da neću biti sama!
Devica - Ne volim ni da mislim o tome. Toliko sam patila i kad sam bila verna i znala da ON mene vara, ali i onda kada sam se odlučila da mu vratim istom merom! Jednom sumnja – zauvek sumnja, povratka nema. Mada sam to vrlo uspešno radila...

Vaga - Prevara, da li ste ludi?! Ja kad volim –volim, ne želim da mislim ni o deci, a kamoli o drugom muškarcu. Izuzetak bi bio da se tek tako odjednm zaljubim, na prvi pogled i zauvek. Ali, to onda nije prevara, to je još veća, jača i lepša ljubav...

Škorpion - Uvek bih iz osvete bila spremna da prevarim! Naravno i ako bih se zaljubila takođe! I iz svakog jakog osećanja uostalom, jer ja sam uvek iskrena prema sebi! Ipak – proverite - spadam među najvernije žene, iako ovako otvoreno pričam! Moj muškarac uvek zna na čemu je sa mnom i na šta sam spremna!

Strelac - Ne volim duple priče, nikad mi ne bi uspelo da sakrijem nešto, izletela bih se! Iako mislim da bih mogla sa jednim mušarcem da provedem ceo vek, postajem nervozna čim neko atakuje na moju slobodu. Tad sam spremna na sve! Ne iz inata, ne iz besa, već samo zato da se osetim slobodnom i ponovo samo svojom!

Jarac - Vernost mi je jako važna! Nikad ne bih oprostila. Ali, što se ne zna – to ne boli! Ako do toga već dođe, treba voditi računa da niko ne bude povređen! Ja sam se dugo suzdržavala od svih potreba i bilo je mnogo gore u mojoj vezi. Smatram da prevara nekad oplemeni vezu i spasi je!

Vodolija - Da li bih prevarila partnera? Zavisi šta se smatra prevarom?! Možda sam ga do sad prevarila hiljadu puta misleći o nekom drugom, iako sam mu u fizičkom smislu ostala verna. Šta uopšte znači prevara? Trenutak snažne privlačnosti koja nema veze ni sa čim. Ili zaljubljenost, bliskost sa nekim? Ili sanjarenje? Mislim da niko na ovom svetu nije potpuno veran!

Ribe - Kako je moguće da se sad kad sam najzaljubljenija u životu, pored mene nađe savršen muškarac?! Sudbina je to, nema druge. I od boljeg ima bolje... Samo sam se osmehnula kad mi je dao ceduljicu sa brojem telefona... oboje smo ostetili isto! Naravno da ne znam da li ću se videti sa njim?! (Koliko sutra!)

Dragana Deh , objavljeno u Astrologosu i knjizi Moć i nemoć 12 znakova Zodijaka
 

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Poruke
8.102
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Da, sta zaista spada pod prevaru?
 

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Ovan - Kakav zgodan dasa... volela bih da ostanem sa njim nasamo, ali ja mrzim te tajne ili paralelne veze i u isto vreme ih se bojim. Da me skoro moj dragi nije ozbiljno naljutio, ne bih ni primetila ovog tipa! Ali ako ne bude bilo kako ja hoću – prevariću ga, nego šta! I prvi će to saznati, od mene lično! I da se razumemo – ako mi se svidi – ponovo ću!

..........:roflmao::roflmao::roflmao:...............e ovo su pogodili.........samo se nadam da moj dragi ovo nece da procita.........x3
 
Vrh Dno