Kako početi vezu u četrdesetim?

Beba

Poznata ličnost
E vala Tihi, nek si nam reko...a ja se zanosim da je ta vrtoglavica uzrok ,,kasnog puberteta,, a ti me spusti na zemlju. A da znaš i da je bolje tako...reći ,pa da te savest ne goni, zbog ne daj bože pogrešne dijagnoze;)
 

Beba

Poznata ličnost
Moja kuma je u velikoj dilemi:o
Šta kaže tema, četrdesete...nema veze to je isto kao i malo kasnije:roflmao:.
Upoznala je pre neko vreme, jednog dobrog čoveka i sad ima problem. Da li je to prijateljstvo ili početak nekakve romanse.
Milion pitanja, "svidjam li mu se, pa naravno da se svidjam šta bi tražio ovde" pa onda "da li je veza to što želi, šta očekuje od mene, kulturan je i lepo se odnosi prema meni ali da li su nam namere iste". Uh , udavila me...Pogadjajte koje su njene namere...
Na kome je prvi korak...
Prošlo je godina i godina, kada su za tako što bili "zaduženi" muškarci, kažem ja njoj a i ja sam iz tih godina...tj.obe.
Nema se šta izgubiti!
A moj savet hahahaha; sredi se, samopouzdanje na gotovs i direktno u čelo:roflmao:
Jer, zaista znam mnogo dobrih veza koje su započele iz prijateljstva.
Napravi prvi korak!!!
 

bobajohan

Novajlija
Zelim sve da Vas pozdravim,svi ste Vi upravu ,to je zivot ,,nekom majka nekom maceha...
Avgusta ove godine sam se prvi put registrovao na neki sajt za upoznavanje,rekao bih iz radoznalosti...
evo sad je zadnji dan 2015 god...upoznao sam predivne ljude,moja ciljna grupa su naravno zene....
najmladja je bila 25 god,razvedena,majka jednog muskog deteta tuzna prica, klasika za ovo podrucije ...nebih o tome.
kuckali smo se dugo ,zaljubili se svaki dan telefon po sat vremena,odlazak kod nje ,i naravno druzenje ,ona me zeli ,a zelim i ja nju...pomazem joj ,da joj zivot bude laksi....malom andjelu sam kupio paketic ,a njoj telefon ...ta veza traje ..lepo nam je.
Pre ove veze,sam imao kontakt sa udatom zenom,koja voli muza,ali joj je u braku dosadno,nezeli da g aprevari da se razumemo imaju dvoje dece ,vec dovoljno odraslih,takvih primera je bilo jos,,zene su usamljene,treba im paznja ,neko da ih voli,i traze spas u virtuelnom svetu.......naravno da ima bolesnika,pacenika teskih,koji bi samo da ga uvale,da ima laznih profila,gde muskarci se registruju kao zenske...i obrnuto..da ima lezbejkih,,hotovanja...daa sve to postoji ali na nama je izbor ,,gde cemo da zakucamo......i da,admini uglavnom sve mogu da citaju na pvt ...sam sam imao ponuda na nekim jakim sajtovima..al sam odbio ,jer nezelim da glumim pandura,da banujem ljude...nadam seda vas nisam smorio ovim dugim kuckanjem...pozz,i sretno svima ..sto bih ja rekao skener uvek mora da radi..5bad9102432bd7a0ed23e2739ceadb1d_500.jpg
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Mogu da ti kazem da su admini najvecu bolesnici. Ja se dugo godina lecim, bezuspesno. :D
Dobrodosao na forum i srecna ti Nova godina. :)
 

Beba

Poznata ličnost
Gospodin, s obzirom da blizu kume stanuje nudi se da joj pomogne da ošiša ogradu, da joj nabavi ogrev, ma hoće sve da joj pomogne, ali ona govoreći kako ona to od njega ne traži, sam se nudi...i šta onda, žali mi se kuma kako se on često ljuti ona kaže bez razloga, prestane da joj se javlja i sl. Eto to su te kasnije godine otpočinjanja veze, sve smeta, vidiš i čega nema i sl.
I onda, kada su joj se oči otvorile, odvažila se pitala ga zašto je ljut...on joj rekao to, to i to...i mic po mic oni su u skladnoj vezi, tipa svako u svojoj kući ali su se skontrali, prepoznala se ta vezanost koja je uvek postojala.
Dobro su, zadovoljni...
I zaista je to prvo bilo prijateljstvo e sad ono što ja nisam mogla da vidim, osetim, znam a to je njegova naklonost je već nešto drugo, ona je osetila ali se uplašila...:roflmao::roflmao::roflmao:
 
T

Tokunaga

Gost
I šta bi na kraju kada smo već kod veza koje nastaju iz prijateljstva?
Ima i veza koje nastaju iz neprijateljstva? :)

Inače, 4 banke su idealne za novu vezu.
Sve znaš, sve zna, udvaranje se preskače već posle ispijene prve kafe, nema mnogo moljakanja i foliranja, imaš i gde , imaš i kad, imaš i sa čime ... :kul:
Ma, lavli džabli ... :)
 
G

Gea

Gost
U pravu si, takav je osećaj. Do trenutka kada se iznenada, neočekivano, čak i neželjeno zaljubiš. Ako se to desi, onda ti ništa nije mrsko, teško, letiš na krilima te ljubavi i godine i iskustvo prestaju da imaju značaj.
Do mene je jako teško stići, mnogo analitično gledam na ljude, tako da ne verujem u šarene laži ... A i muškarac će ti svašta obećati samo da te odvuče u krevet ...
 
T

Tokunaga

Gost
Malo se vremena menjaju, niti muškarac samo vuče a niti je samo krevet opcija ... :)
 
Vrh Dno