• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kako ovo objasniti?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Postupite po uputstvu na slici.
123.png
Da li i vi vidite isto što i ja (devojka koja je na slici, ali ne u negativu)? Da li neko zna kako to objasniti?

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Da, vidim devojku ali nemam objašnjenje kako mogu da je vidim:o

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
Je li to s nama nesto nije u redu, ili to tako treba!? Vidim i ja lice devojke, u normalnim bojama......

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.............eeee....vidi stvarno....pojavljuje se devojka.....:jawdrop:...nemam pojma kako da objasnim..:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Insajder

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
05.04.2013.
Broj reagovanja
2.181
Horoskop
Ovan
mislim da mozak automatski nakon prijema informacije gledanjem, konvertuje iz negativa u pozitiv,
e sad kakvi se tu hemijski procesi i nadražaji odvijaju to nemam pojma :zbunjen:

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Isto kao i ostali vidim lepu devojku...

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
Na prvoj slici Krug se polako okrece s desna na levo a sredina u krugu je mirna.

Na drugoj slici sve je mirno na svoje mesto...Tako ja to vidim....

Taca

ona, stara
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.05.2014.
Broj reagovanja
15.553
Horoskop
Ribe
Krug se polako pokreće s desna na levo... na slici ispod, pravougaonici se lagano približavaju :)

Vrh Dno