• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kako dobiti srpski pasoš?

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
e.......ovako..........ako neko moze da mi pomogne bila bih zahvalna

.......da li neko ko je rodjen u Srbiji..........a živi u Crnoj Gori..........može da dobije srpski pasoš.....gde kao mesto rodjenja stoji mesto u Srbiji.....a kao mesto prebivališta stoji samo Crna Gora....nema adrese...nema opstine...nema mesta boravista........
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Svajko ko ima državljanstvo Republike Srbije može dobiti srpski pasoš. Dakle, postavlja se pitanje da li neko može dobiti državljanstvo RS ako je rođen u Srbiji, a živi u Crnoj Gori. Odgovor je da može. :) I to naravno po osnovu rođenja u Srbiji, ne ulazeći u pitanje koje državljanstvo mu imaju roditelji.
 
Vrh Dno