• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kako da ustanovite da li ste spremni da imate decu?

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
Za one koji nisu sigurni,evo nacina da provere..

Nered-test:
Premazite trosed i zavese euro-kremom. Stavite parce sveze ribe iza troseda i ostavite ga tamo celo leto.


Prodavnica-test:
Pozajmite od nekoga 1-2 manje zivotinje. Povedite ih u sledecu kupovinu sa sobom. Pustite ih da slobodno trce, ali pokusajte da ih sve vreme drzite na oku i na kraju
platite sve sto su pojele ili polomile.


Hranjenje-test:
Nabavite veliku plasticnu solju. Napunite je do pola vodom, okacite duzim komadom kanapa za luster i zaljuljajte. Pokusajte da kasikom stavljate hranu u solju dok izvodite figure kao da ste avion ili vetrenjaca. Posto ste svu hranu ubacili u solju prospite sadrzaj na sto vecu povrsinu. Ostanite mirni.


Nocni test:
Pripreme: napunite jastucnicu sa 3-4 kilograma vlaznog peska. U 18 casova pocnite da s napunjenom jastucnicom poskakujete po stanu. Pritom jastucnicu morate ljuljati levo-desno. To treba izdrzati do 21 cas.
Polozite zatim napunjenu jastucnicu u krevet i navijte budilnik na 2
sata ujutro.
-U 2 sata ustanite i ponovo nosite jastucnicu po stanu do 3 sata. Za promenu pevajte pri tome uspavanke. Navijte budilnik na 5 sati i ponovite postupak od 18 casova. Pokusajte da se setite neke druge uspavanke. Navijte budilnik na 7 sati.
-Ustanite i spremite dorucak. Ponavljajte to iz noci u noc,
najmanje godinu dana. Ostanite do kraja hrabri.


Zabaviste-test:
Uzmite kutiju od jaja. Uzmite makaze i vodene bojice i pretvorite kutiju od jaja u krokodila. Uzmite rolnu WC papira i napravite od nje svecice za jelku. Pokusajte da od celofana i selotejpa napravite Ajfelovu kulu.


Auto-test:
Prodajte auto i kupite novi. Uzmite cokoladni sladoled i stavite ga u kasetu. Ostavite ga tamo! Uzmite novcic od 1 dinara i ugurajte ga u radio. Izmrvite porodicno pakovanje nekog keksa na zadnjem sedistu. Izgrebite
makazama vrata kola.

Test fizicke sposobnosti (za zene):
Uzmite povecu vrecu pasulja i pricvrstite je na stomak. Posto ostane pricvrscena devet meseci, prospite pasulj, a vrecu ostavite da visi.

Zavrsni test:
Pronadjite par s malim detetom. Delite im korisne savete na teme: disciplina, strpljenje, tolerantnost, maniri za stolom, ... Iznosite sto vise pametnih predloga. Pricajte o vaznosti konsekventnog vaspitanja i uzivajte u tome. To vam je i tako poslednji put da imate te dobre savete jer ce uskoro doci vase potomstvo. Moze se pretpostaviti da vam je to i poslednji put da vidite taj par.


I to je kraj testa. Ako ste test izdrzali - puno
radosti u pravljenju dece!
flowers.gif
 

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Poruke
1.526
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Evo kako,ostanu trudni i onda će se snaći svakako ...
 
Vrh Dno