Kako da smuvam drugaricu?

ZxFxZ

Novajlija
Imam jednu drugaricu iz odeljenja u koju sam strasno zaljubljen, vec duze vreme razmisljam kako da je smuvam, i silno pokusavam, ali mi ne ide. Sedmi sam razred. Jel moze neko da mi pomogne posto mi je ovo veoma bitno?
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Ne znam stvarno, da li je moguce da se klinci javljaju sa ovim problemom? Pa ovo je bar trideseto pitanje. Nesto sumnjam da su zaista u pitanju deca.
 

Taca

ona, stara
Član
Ma kakvi klinci more, moj je sedmi razred, nema pojma o forumu, fb ga ne dotiče, samo youtube i kojekakvi mesindžeri. Samo bi debil postavio pitanje babama i dedama kako da smuva devojku. Alo bre!? Ovo je pecanje dece po netu. Ovaj je klasičan pedofil koji ni godine ne može da preračuna, ne znam zašto ste uopšte blagonakloni prema ovoj pojavi. Osim toga, čim se ulogovao otišao je u galeriju da pregleda medij, ne bi li poskidao nečije privatne fotke eventualno.
 

maki

Nindža
Član
Srećom pa ovde ,,ne gajimo,, decu:)....
Nisam ni malo blagonaklona prema ovoj pojavi...ja bih ovakve teme brisala jer mislim da im nije mesto ovde, a novopridošli član zna se- ban....
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Nikome ne pise da je pedofil. Nisam ni ja od juce, i gotovo da sam siguran da nije u pitanju dete, ali ne bih da svoja ovlascenja koristim na osnovu "osecaja". Zbog toga i stoji da se za registraciju dece trazi saglasnost roditelja, naravno, ako prijave svoje prave godine. Inace, hvala svojim clanovima na ostrim reakcijama, da ne bude posle Stemis je prgav.
 

Landa

Poznata ličnost
Član
Toliko je to zavladalo u svijetu da u danasnje vrijeme ako vidim oca sa kcerkom da je drzi za ruku ,tacno iskolacim oci.
Naravno ako je djevojcica iznad 10 godina.

Kod nas je sex ofender regostrovani i ako su ga uhvatili da piski na javnom mjestu. Kao i klinci ako su imali sex sa curicama do 16 god mislim. Ostaje mu u zapisu za cijeli zivot. Uzas.
 
Vrh Dno