Kako da neprimetno sakrijete nečiji tviter nalog iz svog fida? (Tutorijal - društvene mreže)

Karudijan

Il capo dei capi
Kako da neprimetno sakrijete nečiji tviter nalog iz svog fida?

Neretko se dešava da nekoga na Tviteru pratimo ne zato što je zanimljiv, već iz nekih drugih razloga. Na primer, možda nam je taj neko poznanik, pa ne želimo da ga uvredimo, ali opet želimo da istovremeno čuvamo svoju lajnu čistom i ne gubimo vreme na ono što nas ne interesuje. A ponekad nekoga želimo da samo privremeno uklonimo iz fida, u situacijama kada je preterano aktivan.

Nedavno je Tviter uveo odlično rešenje za takve probleme. Sada možete da utišate određene korisnike. Utišavanjem uklanjamo sve njihove tvitove iz našeg fida, a da pri tom oni toga neće biti svesni.

Da bi nekoga utišali, potrebno je da ili odemo na njihov profil i kliknemo Mute.Ili da ih utišamo direkno iz svog fida.Sakriveni nalozi će samo biti utišani, ali će vas i dalje videti u svojim pratiocima. Neće biti svesni da ste ih sakrili. Moći će da vas pominju (mention), retvituju i tako dalje, kao i ranije. Kasnije uvek možete da ih vratite nazad.Napominjemo da ovo ne morate da radite masovno, kada god vam se ne svidi nečiji tvit. U slučaju da imate naloge koje više volite, i one koje manje volite, preporučujemo da isprobate tviter liste, jer su one prilično efikasno sredstvo za organizaciju svog tviter fida.

U slučaju da ne vidite prethodno pomenutu opciju, sačekajte još koji dan, jer je nedavno uvedena, pa je potrebno vreme da postane svima dostupna. To će biti uskoro.

Izvor: http://internetzanatlija.com/2014/05/26/kako-da-neprimetno-sakrijete-tviter-nalog-iz-svog-fida/
 
Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno