• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

kada ste prvi put videli uzivo-onu-stvar

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
juce sam imala slobodan dan pa sam ga iskoristila da odem u posetu koleginici koja se nedavno porodila.vec ima devojcicu od cetiri godine koja me je razdragano docekala na vratima,vicuci-teta ...,dodji da vidis mog batu,mama ga plesvlaci...vidis,on ima ovo na to piski..a ja to nemam.slatko smo se smejale,pa mi pade na pamet da vas pitam da se prisetite detinjstva i prvog puta kad ste uzivo videli -onu -stvar.
ja sam prvi put videla uzivo u zabavistu,dve drugarice i ja izabrale smo najslabijeg decaka,dok su vaspitacice pile kafu,saterale ga u cosak iza plakara za obucu i pod pretnjom plasticnih makaza za papir :laugh: ,skinule mu pantalone.on je jadnik zmureo dok smo mi to razgledale sa svih strana,napravivsi neke gadljive face..nakon toga smo odjurile smejuci se,dok je on dizao pantalone.od tada nas je redovno zaobilazio u sirokom luku :laugh:.hajde sada vi.

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ne sećam se kada sam ga prvi put video, bio sam jako mali. Ali sam ubrzo shvatio da se s njim mogu igrati kada nisam imao zvečku ili koju drugu igračku.

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ha ha,stemis po obicaju..naravno muskarci pisu o drugoj-onoj-stvari..

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
Isto u vrticu... Nesa (tako se zvao decak) i ja smo isli zajedno da piskimo :laugh: i ljubav je trajala dokle god nas nije nasla vaspitacica, uzela svakog za po jedno uvo i kucnula nam glave... i tako nam izbila ljubav iz glave i to bukvalno....

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
kada sam bila dete, brat i ja smo se kupali goli na moru..

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Ja se ne sećam kada je bilo a znam da sam videla :laugh: . Verovatno me još uvek drži šok od tada :laugh:

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
ispada da su samo devojcice bile radoznale,a decaci su se za to vreme blazeno igrali sa -zveckicama-

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Odrasla sam medju cetiri brata,a ja najmladja...tako da mogu reci od kad za sebe znam,znam i za postojanje razlicitosti ili ti muskog obelezja:laugh:
Znam samo da sam jako bila ljita sto i ja nemam isto jer kad god je bila neka zanimljiva igra,neki odlazak negde,mama je govorila da ce to decaci,da sam ja zensko i nije to bas za mene...onda sam htela i ja da imam "visuljak' da mogu njih u stopu pratiti...:laugh:

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
:laugh:Dobra tema

Ja sam onu stvar prvi puta videla kada sam imala tri godine.Pokazao mi prijatelj iz detinstva sa kim sam odrasla.Otisli smo u kupatilo da se parfemisemo parfemima njegove majke i onda mi decko kaze da mora da piski i on je lepo piskio, a mene jadnu bilo sramota pa mu okrenem ledja.Onda me uhvatio za ruku i okrenuo prema sebi i pokazao pišu :mne:.Smejali smo se...:(
Decija posla
A da o prvom poljubcu ne pricam :(, i tu je bilo svasta :(

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ajde ispričaj nam. :mne: Nije valjda da nemamo temu o prvom poljupcu?

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Stemis' pid='96610' dateline='1321478681 je napisao(la):
Ajde ispričaj nam. :mne: Nije valjda da nemamo temu o prvom poljupcu?

A gde je tema o prvom poljubcu?

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Ja sam izgleda nešto pogrešno shvatio. O kakvoj se stvari ovde radi? Jel to zaista stvar ili nije? :p

Vrh Dno