- Učlanjen(a)
- 21.04.2010.
- Broj reagovanja
- 659
juce sam imala slobodan dan pa sam ga iskoristila da odem u posetu koleginici koja se nedavno porodila.vec ima devojcicu od cetiri godine koja me je razdragano docekala na vratima,vicuci-teta ...,dodji da vidis mog batu,mama ga plesvlaci...vidis,on ima ovo na to piski..a ja to nemam.slatko smo se smejale,pa mi pade na pamet da vas pitam da se prisetite detinjstva i prvog puta kad ste uzivo videli -onu -stvar.
ja sam prvi put videla uzivo u zabavistu,dve drugarice i ja izabrale smo najslabijeg decaka,dok su vaspitacice pile kafu,saterale ga u cosak iza plakara za obucu i pod pretnjom plasticnih makaza za papir
,skinule mu pantalone.on je jadnik zmureo dok smo mi to razgledale sa svih strana,napravivsi neke gadljive face..nakon toga smo odjurile smejuci se,dok je on dizao pantalone.od tada nas je redovno zaobilazio u sirokom luku
.hajde sada vi.
ja sam prvi put videla uzivo u zabavistu,dve drugarice i ja izabrale smo najslabijeg decaka,dok su vaspitacice pile kafu,saterale ga u cosak iza plakara za obucu i pod pretnjom plasticnih makaza za papir