• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kad političar đuska...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Aemilianus

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
31.01.2010.
Poruke
3.726
Broj reagovanja
8
Rumunski političar Edmond Talmacean glavna je tema domaćih medija nakon što je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji pokazao svoje plesne "manevre" i izveo čuveni moonwalk.

Političar iz Bukurešta (40) pred kamerama je pokazao zavidno plesno umeće, a naterao je i ostale prisutne da mu se pridruže.

On je u emisiji imitirao i preminulog rumunskog diktatora Nikolaja Čaušeskua.

"Zaigrani" političar istakao je da je najlakše povezati se s omladinom, i ljudima uopšte, plešući i zabavljajući se.

Međutim, ostalim političarima se njegova predstava i nije baš preterano dopala. Čak je naišla i na oštre kritike iz samog državnog vrha.

Premijer Emil Bloc istakao je da je on više čovek za estradu nego za politiku, dok je Vasil Blaga iz Demokratske liberalne stranke dodao je da bi Edmond trebao da se prijaviti na šou program "Ples sa zvezdama", a da batali politiku.

Uprkos kritikama Talmacean se ne kaje.

"Đuskao sam i pevao, i nije mi žao. Pokazao sam narodu osobine koje krase Rumune", izjavio je on.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno