• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Kad bakice snimaju seksi parodiju...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Nekoliko starijih gospođa se na interesantan način pozabavilo problemom neravnopravnosti...u parodiji spota za pesmu "Satisfaction" Benija Benasija
Ravnopravnost među polovima je "večita tema" kojom se (nažalost) ozbiljnije pozabavimo tek svakog 8. marta. Isto je i sa Evropskim danom jednakih plata, a da to ne mora da bude tako pokušale su da dokažu bakice koje su uradile parodiju čuvenog spota za pesmu "Satisfaction" Benija Benasija.

Vremešne dame su ovim videom želele da ukažu na neravnopravnost među polovima, konkretno u zaradi koju ostvaruju muškarci, odnosno žene.

One su se u svom videu prihvatile muških poslova samo kako bi dokazale koliko je smešno očekivati da žene rade što i jači pol, samo kako bi zaradile isti novac.

[video=youtube]

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Ma kakva parodija, ja i sada umem da izbušim rupe sa bušilicom, imam ručno rende za drvo, alat sam donela u miraz, gedore 3 kompleta... smejte se samo ali je istina.... :laugh::laugh::da:

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Još samo da počneš popravlajti TV, pa bi D. mogao u penziju! :laugh:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
E pa da znaš da mu i pomažem, lemilica, kalaj, pumpica, tranzistori, čipovi zavojnice... naučio me deda.... za ne daj Bože... :laugh::laugh::da:

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
vidiš moj Prinče, šta Bakuti rade..... :laugh::da::lud::laugh:

beauty

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.10.2010.
Broj reagovanja
14
"Lude" su skroz i da ih ne mrzi u ovim godinama da ovo snimaju, da se trude pred kamerama....lepo su se zabavile. :laugh:

Ivana

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
74
Ovo je odlično, ja spontano krenula da đuskam! :laugh::laugh::laugh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno