• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

JK: Pravila sam se pametna pred Đinđićem

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Armiji onih koji su u toku jučerašnjeg dana evocirali uspomene povodom devetogodišnjice od ubistva Zorana Đinđića pridružila se Jelena Karleuša, koja smatra da narod nije svestan kakvog je državnika imao.

Ona je napisala poduži blog koji je započela pričom kako je upoznala pokojnog premijera u avionu koji je iz Minhena išao za Beograd:


- Moram da dodam da nikad gore nisam izgledala, ne znam šta mi bi da se obučem kao kombinacija bugarske pevaljke i beloruske novopečene (davno to beše, ‘96. ‘97... ne sećam se...) ... I umesto da me pogleda sa kurtoaznim prezirom, jer sam ja u tom momentu bila PINKZAMGRANDFOLK bofl (beogradsko dete zalutalo na putu), čovek mi je pružio ruku, poželeo dobar dan i rekao:

"Drago mi je što sam vas konačno upoznao..." Pitala sam gluposti, pravila se pametna... Na sve je odgovarao sa puno razumevanja, strpljenja... Sećam se da je iz nekog razloga bio ogorčen na Vuka Draškovića. Rekao je i da, kad on postane gradonačelnik... Promeniće i to i to i to... Naravno, ja se ne sećam šta je sve pričao... Znam da sam ga zagledala... Bilo mu je neprijatno da jede ono što su nam doneli, pa nije ni jeo... - napisala je Karleuša, prisećajući se momenta kada joj je Đinđić zatražio na poklon disk, ali ga nije dobio:


- Izvadih CD iz tašne. Evo, ovo mi je drugi album... Gledao je sliku na "kaveru"... i rekao da sam prelepo ispala na slici. "Da li sam ovo dobio?" - reče uz blag osmeh... "A, ne"... Uzeh mu CD iz ruke...To mi je poslednji. Svaki put kad pomislim na taj moj gest, dođe mi da se roknem! - sročila je pevačica, a onda obnarodovala da je tadašnji medijski linč na Đinđića počeo da utiče i na nju:

- Gledala sam ga, sećam se, na TV-u, kako priča o problemu našeg mentaliteta... I ništa nisam čula. Inficirao me je virus mržnje prema njemu. Marketing je čudo. Kad su pokušali da ga ubiju, svi su graknuli da je sve iscenirao... Narod voli da jede go**a kad nema lebac - napisala je Karleuša da bi se potom prisetila trenutka kada joj je otac, dok je bila na bakinoj sahrani, javio da je premijer ubijen i da se hitno vrati kući.

- Da ne zaboravim, dva dana pre bakine sahrane, na dan kad je umrla, moj tata je došao u vidno lošem stanju. Nikad ga nisam videla da tako plače. Pogodila ga je taština smrt. A onda se pribrao i totalno nepovezano rekao: "U zemlji će se desiti velike promene. Biće s**nja. Pohapsicemo ona go**a (pokazujući glavom ka Zemunu). Ukapirala sam ga na pravi način.

Čisto da znate, moj otac je svakodnevno dobijao pretnje smrću od Spasojevića, koji je čak bez problema davao intervjue protiv mog oca. Valjda mu se zamerio što ga je uhapsio i stavio mu lisice u Parizu, nakon otmice Miškovića. Mog oca država nije pokušala da zaštiti. Urednici su to sumanuto baljezganje ubice i narko-dilera stavljali na naslovne strane. Narod je svakodnevno čitao o srpskim herojima Spasojeviću, Legiji&Co., izdajniku Đinđiću, korumpiranom policajcu Karleuši, kurvi Karleuši (ovo se na mene odnosilo)... A onda... UBIJEN PREMIJER! Narod koji je do tog momenta mrzeo čoveka koji se izražavao u metaforama - počinje da se trese. Probuđen narod. Narod koji je shvatio kakvog velikana je izgubio! - napisala je Karleuša i dodala da je pamćenje naroda ipak kratko.

- Istih onih 100.000 ljudi koji su tužno šetali na Đinđićevom sprovodu đipali su malo zatim na Ušću uz taktove muzike kume ubice premijera. "Nikada se neću odreći kuma", rekla je kuma. I ne treba - publikovala je Karleuša i na samom kraju dodala:

- Srbija nikad nije bila spremna za Đinđića. I nije ga zaslužila. O razumevanju... o tome i da ne govorim. 99 odsto Srba nije ni kapiralo šta je čovek govorio. Ali zato kapiraju laži, praznu demagogiju, truli šovinizam, lopovluk... to nekako svi kapiraju - zaključila je Jelena Karleuša.
Ćandu i Đinđića su ubili isti ljudi!​

"Pre devet godina ubijen je Đinđić. Pozadina ubistva je jasna - narod koji nije voleo da mu neko kaže istinu u lice. Krivim čitavu Srbiju", napisala je Karleuša na Tviteru.

"I Ćanda je bio deo te Srbije što je Zoranu došla glave… ne se*i", bio je jedan od komantara, našta je usledio Karleušin odgovor:

"Zoran Davidović Ćanda je ubijen mnogo pre Đinđića, od ruke istih onih koji su posle ubili premijera… Tužni čoveče…".

Mama Divna mi kaže: "Ne pominji onu ku*vu"!
Kako je Karleuša napisala, dok je kucala svoj tekst, stigao joj je SMS od majke Divne:
- Nemoj slučajno da pišeš nešto danas! Ne pominji ubice, ne pominji političare, onu ku*vu, vidiš kako mudro ćuti... Budi i ti konačno jednom pametna! Gledaj, Jeco, svoja posla. Sine, vidiš da go**na ima mnogo. Pa premijera su bez problema ubili, ti si smešna... Imaš, sine, dvoje dece, ćuti i radi svoj posao - posavetovala je Divna Jelenu. Ali uzalud!

- Neću mama više. Obećavam. Samo još ovaj put. U sećanje na velikog čoveka koji mi je poneo kofer i čvrsto stegnuo ruku... I neka Zoranova majka zna - NIJE UZALUD, MAJKO! Ima mnogo onih koji misle kao ja... I koji nikad neće zaboraviti Zorana, ma koliko NEPOPULARNO bilo govoriti istinu u SRBIJI - odgovorila je Karleuša.

(Vest online)
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.771
Broj reagovanja
16.892
Horoskop
Ovan
Žena čiju telesnu masu sa 1/3 čine silikoni pokušava da nam objasni kako je ona pametna. Duboko sam ubeđen da su njoj silikoni najpotrebniji u glavi. Ja bih se stideo da napišem svako slovo koje je ona objavila.
 

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
...........ma nije ona toliko tupava.............vec joj fali neka daska u glavi :D
 
Vrh Dno