• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Jeste li se tusirali ovog jutra?

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Poruke
9.398
Broj reagovanja
659
Jeste li se tuširali ovog jutra?
Ako ste do sada preskakali jutarnje tuširanje, vreme je da prestanete sa tom lošom navikom - samo pet minuta pod mlazom tople vode nakon buđenja pomaže da srećniji i sa manje opterećenja započnete novi dan.
v253833p0.jpg
Jutarnje tuširanje opušta mišiće, zglobove i kičmu, a utiče i na aktiviranje takozvanog hormona sreće.
Mlaz tople vode će "sprati" svaku brigu sa kojom ste se probudili, ili će vam barem donekle pomoći da se lakše nosite sa predstojećim dnevnim obavezama.
Istraživanje je pokazalo i da nam ujutru naročito prijaju sapuni ili gelovi za tuširanje koji mirišu na limun i pomorandžu, dakle kiselkaste arome koje razbuđuju.
Međutim, nemojte se tuširati predugo, kao ni sa previše vrućom vodom. Dovoljno je i da se "isprskate" mlakom vodom, a da se potom namažete kremom ili losionom za telo koje vam najviše prija.
Telo nikako nemojte ujutru mazati uljem kako ne biste isflekali garderobu.
(MONDO)
Ja volim -hladnjikavu-,bas me probudi,ubrza cirkulaciju :happy:
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.772
Broj reagovanja
16.892
Horoskop
Ovan
Jutarnje tuširanje jako prija, pogotovo u letnjim danima. Volim jedva mlaku vodu, tek da ne bude baš hladna.
 

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
........e ja ga preskacem.........morala bih da se budim oko 5 ujutru da bih se istusirala.........to mi se ne svidja.....:zbunjen:
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.772
Broj reagovanja
16.892
Horoskop
Ovan
Jesi li razmišljala da spavaš u kadi? :p
 
Vrh Dno