• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Jeste li realne

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
BUDITE MALO REALNIJE

Muški odgovori na najiritantnije ženske želje
141148.jpg

Dame, ponekad baš preterujete!
Žene (uglavnom) znaju šta žele i odlučne su u nameri da to daju do znanja svojim muškarcima. Oni se uglavnom oglušuju o te želje, i tako ukrug. Evo nekih njihovih reakcija na naša očekivanja...

Pravi muškarac kaže volim te sto puta na dan

Bla, bla, bla... Kakve ima veze koliko puta to kaže? Muškarac ženu koja želi da čuje „volim te“ više puta dnevno smatra nesigurnom. Zar je žene potrebno neprekidno uveravati u ljubav?

Uvek je tu, ali poštuje ženinu nezavisnost
U prevodu, uvek je tu kad žena upadne u razne neprilike, a nikad joj to ne nabija na nos.

Poklanja cveće kad se najmanje nadaš
Pravi muškarac zna da je cveće za bidermajer. Za sve ostale izlive ljubavi tu je „masterkard“.

Razume njene potrebe
Sve ih razume i poštuje, ali ne razume zašto žena svaki put mora da mu ih iznova i iznova objašnjava.

Zna da nasmeje ženu kad je tužna
Ne, pravi muškarac partnerku zagrli i pusti je da se isplače na miru, a zatim je pita šta može da preduzme u vezi s tim. Ako je nasmeje, znači da ne zna šta bi i da mu je neprijatno zbog njene tuge.

Spava s dragom u naručju
Dobro, da li to iko može? A grč u ruci, pa povremeni trzaji lakta ili kolena, okretanje u toku noći i grebanje, pa otimanje oko pokrivača i prigovaranje zbog kašljanja u snu? Hoćete da nabrajamo još?

Nikad ne laže
Ako uspete da pronađete muškarca koji nikad ni o čemu neće lagati, bežite glavom bez obzira jer je verovatno neka vrsta psihopate. Baš svi imamo svoje male laži. Ne mora da znači da su zlonamerne ili mnogo važne.

Svoju dragu uvek drži za ruku
I time dokazuje koliko je nesiguran u sebe? Lepo je držati nekoga za ruku, ali UVEK... Ma, ne zezajte nas!

Pomaže da izaberete odeću

To radi fenser i metroseksualac! Pravom muškarcu partnerka je lepa, šta god da obuče. Drugim rečima - nosi šta hoćeš i ne davi me.

Voli ženine prijateljice

A ne! Samo zato što su vaše, ne znači da su i njihove!

http://www.kurir-info.rs/stil/budite-malo-realnije-178040.php

Jutrošnji Kurir je baš interesantan :p

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ne mora da mi kaze "volim te" cak ni svaki dan a ne sto puta dnevno.Neka mi to pokaze delom, nije da ne volim cuti i te rece,no bez preterivanja molim :)Ovo drugo je savrseno,budi tu kad mi trebas jer i ja sam tu za tebe.Cvece volim,a posebno kad se seti i bez nekog povoda ( retko nazalost :( ) Vise volim da me razume,zagrli i saslusa nego da izigrava klovna. Nisam mala mogu i sama setati,mada mi ne smeta njegova ruka :D Odecu biram sama ali mi znaci njegov sud :

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Slazem se sa vecim delom teksta. Idiotski je govoriti non stop volim te, uvek je tu hm...ja vise volim dozirana i svrsishodna prisustva, licno me za cvece zabole ( ali dame koje to vole, lepo je ponekad, ne cesto ), spavanje u narucju je isto preterano, lepo je ususkati se,ali konstantno je neprijatno i neprakticno, sto se lazi tice, licemerno bi od bilo koga zahtevati stalnu istinu, jer je ni mi sami ne postujemo, sto se pomaganje odece tice, tu su malcice preterali, jasno je da ne mora da bira sa istim intenziteto ko i ona, ali poneki savet iz muskog ugla je dobrodosao, a sto se tice ljubavi prema zeninim prijateljicama ne mislim da je relevantna za odnos u vezi ( osim ako prijateljice ne narusavaju, a po pravilu ne bi trebalo )

Toliko od mene...:)

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
sa gotovo svim se slazem,neke stvari bi mi i smetale,ne bi mi palo na pamet da ga pitam da bira odecu sa mnom..smeta mi prevod onog-postuje zeninu nezavisnost-..to ne znaci to u prevodu..po kom to pravilu zene toliko upadaju u neprilike?cak bih rekla da muskarci prave vise neprilika od zena..

Vrh Dno