James Bond zaista postojao

anuška

Poznata ličnost
Član
Brojna nagađanja da je lik Iana Fleminga temeljen na stvarnoj osobi pokazala su se – tačnima!
Napokon je utvrđen identitet stvarnog Agenta 007. Riječ je, naime, o jednom od najvećih britanskih špijuna Forestu 'Tommyju' Yeo-Thomasu, prenosi Daily Mail. Pravi James Bond 'operirao' je tijekom Drugog svjetskog rata i, poput lika izmišljenog na temelju njegove karijere, volio je biti okružen ženama, a neprijatelje je tretirao jednako kao i filmski špijun.
Njegovo kodno ime bilo je 'White Rabbit' i izvori tvrde da se tri puta padobranom spustio u okupiranu Francusku prije nego su ga uhvatili i mučili pripadnici njemačkog Gestapa.
>>Otkrivena pomno čuvana tajna Bondovih ljepotica
Povjesničarka Sophie Jackson nedavno je u dokumentima pohranjenima u Nacionalnom arhivu u Londonu otkrila povezanost 'White Rabbita' i Jamesa Bonda, a insinuacija je bila potkrijepljena neosporivim dokazom koje je pronašla. Naime, Fleming i Yeo-Thomas radili su jedno vrijeme zajedno tijekom Drugog svjetskog r>> Najslavniji tajni agent 007 nosi odijela s potpisom Toma Forda

Sve detalje o povezanosti Yeo-Thomasa i Bonda opisala je u knjizi "Churchillov Bijeli Zec: Prava priča o pravom Jamesu Bondu".
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Da li je postojao ili ne, ne znam, ali mislim da su uloge 007 najviše ležale Šonu Koneriju i Pirsu Brosnanu. Kakvo je vaše mišljenje?
 
Vrh Dno