James Bond zaista postojao

anuška

Starosedelac
Starosedelac
Član od
17.07.2012
Poruke
8.029
Reakcije
5.514
Horoskop
Ovan
Brojna nagađanja da je lik Iana Fleminga temeljen na stvarnoj osobi pokazala su se – tačnima!
Napokon je utvrđen identitet stvarnog Agenta 007. Riječ je, naime, o jednom od najvećih britanskih špijuna Forestu 'Tommyju' Yeo-Thomasu, prenosi Daily Mail. Pravi James Bond 'operirao' je tijekom Drugog svjetskog rata i, poput lika izmišljenog na temelju njegove karijere, volio je biti okružen ženama, a neprijatelje je tretirao jednako kao i filmski špijun.
Njegovo kodno ime bilo je 'White Rabbit' i izvori tvrde da se tri puta padobranom spustio u okupiranu Francusku prije nego su ga uhvatili i mučili pripadnici njemačkog Gestapa.
>>Otkrivena pomno čuvana tajna Bondovih ljepotica
Povjesničarka Sophie Jackson nedavno je u dokumentima pohranjenima u Nacionalnom arhivu u Londonu otkrila povezanost 'White Rabbita' i Jamesa Bonda, a insinuacija je bila potkrijepljena neosporivim dokazom koje je pronašla. Naime, Fleming i Yeo-Thomas radili su jedno vrijeme zajedno tijekom Drugog svjetskog r>> Najslavniji tajni agent 007 nosi odijela s potpisom Toma Forda

Sve detalje o povezanosti Yeo-Thomasa i Bonda opisala je u knjizi "Churchillov Bijeli Zec: Prava priča o pravom Jamesu Bondu".
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Član od
12.02.2009
Poruke
29.479
Reakcije
15.163
Horoskop
Ovan
Da li je postojao ili ne, ne znam, ali mislim da su uloge 007 najviše ležale Šonu Koneriju i Pirsu Brosnanu. Kakvo je vaše mišljenje?
 

anuška

Starosedelac
Starosedelac
Član od
17.07.2012
Poruke
8.029
Reakcije
5.514
Horoskop
Ovan
Uf, uf Šon Koneri legenda !
 
Vrh Dno