• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Ja imam talenat za muziku

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ideja mi je da u ovoj temi postavljamo klipove iz ovog šoua bez obzira o kojoj zemlji je reč, samo da je u pitanju nešto vezano za muziku (ples, pevanje, sviranje...)

Pogledajte kako ovaj dečak fenomenalno imitira Majkla Džeksona. Dečak se zove Kaan Baybag ima 12 godina i dolazi iz Turske.


 

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Poruke
9.993
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Iranska tinejdžerka peva Adel

U Iranu zapadnjačka muzika nije preterano dobro došla, ali izgleda da to pravilo ne važi i za fenomen zvani Adel


Tara je trineastogodišnja devojčica iz Irana i veoma je talentovana za pevanje. Na samom početku videa ne čini se tako, ali ona se, kao i sve velike pevačice, tu samo zagreva.

Kada pusti glas, a tako i pokaže šta zna najbolje, ježenje je obavezno, a komanda repeat na jutjubu se podrazumeva.

www.smedia.rs
 
Vrh Dno