• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Izgled koji odbija muškarce

jasna949

dežurna ćaskalica
Starosedelac
Učlanjen(a)
27.10.2010.
Poruke
20.474
Broj reagovanja
2.927
Horoskop
Blizanci
Iako smo ponekad ubeđene da nam savršeno stoji novi sjaj za usne, a da oči nikada nismo lepše našminkale, muškarci mogu imati potpuno drugačije mišljenje. Pročitajte o čemu bi trebalo da povedete računa kada je lepota u pitanju.

299397sminkaf.jpg

Kada bismo sve ove "viškove" stavili na jednu osobu to bi izgledalo otprilike ovako. Ne znamo samo kakvi su joj zubi i pete.

Previše slojeva šminke - Tečni, pa kameni puder, a onda na sve to rumenilo i hajlajter. Da nije malo previše? Muškarci ne podnose previše napuderisane devojke, zato obratite pažnju da vaš ten uvek izgleda prirodno.


Lepljive usne - Ako želite da se ljubite onda izbegavajte lepljive sjajeve za usne. Koristite suptilne karmine koji će naglasiti vaše usne, ali neće predstavljati nikakvu prepreku vašem dragom.


Komplikovana frizura - Muškarci vole jednostavno, zato jednostavno vežite svoju kosu u konjski rep ili punđu. Previše gumica i šnalica odbijaju. Muškarci možda neće želeti ni da prođu prstima kroz taj nered.

Ispucale suve usne - Pre nego što nanesete karmin, obavezno hidrirajte svoje usne balsamom. Ovo će ih sprečiti da popucaju na ovoj hladnoći. Karmin koji se skoreo na suvim usnama nije nešto što će ga privući.

Suva koža - Grubi, tamni laktovi ili nesređene pete – da li ima išta gore za muške oči? Posle tuširanja stalno mažite hidrirajuće mleko za telo, jer dok trepnete proleće i topli dani su tu.

Prenašminkane oči - Naravno da su "smoki ajs" fantastične. Ali previše slojeva senki i maskare izgledaju ružno. Ostanite dosledni ovom fazonu, ali jednostavno malo manje svega stavite na oči i tek tada ćete dobiti seksi izgled.

Išarani nokti - Svi volimo nokte u boji, ali svetlucavi i trenutno aktuelni 3D nokti nikako nisu nešto što muškarac voli da vidi. Klasično crveno je uvek poželjno.

Žuti zubi - Ovo je nešto što zahteva malo više nege. Nijedan momak ne voli da ljubi devojku sa žutim zubima. Redovno perite zube sa proizvodima koji će ih izbeleti.

http://www.vesti-online.com/Slobodno-Vreme/Lepota/289485/Izgled-koji-odbija-muskarce
 
Vrh Dno