• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Izbori u USA

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
3.405
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Jel kapirate smisao zašto bi mi trebali da znamo ko je pobedio u bilo kom preliminarnom izboru u okviru dve američke paretije u bilo kojoj od 50 i kusur njihovih država ..... pazi naslov "Santorum se izjednačio sa Romnijem" evo potpisujem da 99% stanovništva Srbije to kad vidi na šlajfni na lap topu ... gasi "selo gori a baba se češlja" i odjavljuje sve sapunice hispano/orijentalnog porekla ... da li vas intersuje to koji republikanski kandidat će u novembru biti protivkandidat Baraku Obami u njegovom drugom predsedničkom mandatu :giggle:

p.s. nadam se da ste shvatili moj cinizam i poentu da em amerikance to ne treba da intersuje a blic još manje .....
 

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Poruke
9.993
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Umirem od zelje da saznam,danima ne spavam :roflmao:
 

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
3.405
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Moš misliti onog u Solt lejk sitiju koliko interesuje ....... al prosečan Srbin (gradjanin Republike Srbije) zna ko je Ron Pol, Mit Romni i ovaj Sanatorijum :( .....
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.725
Broj reagovanja
16.800
Horoskop
Ovan
Ja i ne kapiram taj njihov izborni sistem. A i stoli me bojko ko će ih dobiti, njihova se politika neće promeniti čak i ako žena, indijanka postane predsednik.
 
Vrh Dno