• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Izbori 2012

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Lu nemoj da se podcenjujes. Kad vidis mediokritete poput Dinkica i Djelica, jasno ti je da bi istarac Foco od stotinu ljeta bio strucnjak u svom poslu :D

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Ja bih u neko ministarstvo za rude i gubljenje vremena ... i dva tri upravna odbora ako može .... :(

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Al el bi čika Toni uz dobre savetnike bio veća budala od sadašnjeg premijera :rolleyes:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Palma ne zna da doktori ekonomije ne otvaraju ordinacije

Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, još jednom je šokirao javnost, kada je u emisiji "Odluka 2012" na TV B92 tokom žučne rasprave sa Jorgovankom Tabaković iz Srpske napredne stranke pokazao elementarno neznanje.

Tokom cele emisije Marković i Tabakovićeva su polemisali, a u pojedinim trenucima i razmenili uvrede. Ipak, vrhunac je bio kada je Marković, po običaju, krenuo da podseća sagovornicu i gledaoce na sve što je učinio za Jagodinu.

Razgovor je tekao ovako:

"Ja sam u Jagodini napravio šest škola, 30 domova kulture, 50 sportskih terena za razliku od vas koji niste napravili ni jednu trafiku," rekao je Marković.

"Ne pravim trafike, čoveče, ja sam doktor ekonomije," uzvratila je Tabakovićeva.

"Jeste li napravili neku ordinaciju?", upitao je Marković sagovornicu, a ona je šokirano odgovorila:
"Vi ne znate da postoje i doktori ekonomskih nauka..."
http://www.vesti-online.com/Vesti/S...a-da-doktori-ekonomije-ne-otvaraju-ordinacije
:D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.977
Horoskop
Ovan
Onolika glava i vrat, al pamet ga nece nikako. Blago njemu!

saska

penelopa
Starosedelac
Učlanjen(a)
21.04.2010.
Broj reagovanja
659
dogurace do predsednika,garant:roflmao:...takvi najbolje prolaze..

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Nemoj te pi Palmu dirati! Za razliku od ostalih politicara, on je ozbiljan covek, sto potvrdjuje i njegova ljubav prema klasici ( duhovna licnost ). Pa njemu bi i Betoven na uvce svirao da nije bio previse mali. :roflmao:

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
Pre neki dan Palma kaze: "Cuvajte se vlada Virus, ali ne Virus Gripa, vec Virus laznih obecanja u perdizbornoj kampanji". Kao da to Narod nije znao,svaki put pred izbore ista prica i ista obecanja.:roflmao:

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.........ma on to da bi ispao duhovot....:zbunjen::zbunjen::zbunjen:

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Kako ja vidim celu priču ..............DS opet formira vladu ........... i naša agonija sa njima ..............a i bez njih se nastavlja ..... a Bota je zaslužio Slobinu (političku sudbinu) .......

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.....DS je previse u problemima...tipa korupcija....agencije..privatizacija.....itd...... da bi mogao da dopusti da ne bude na vlasti i naredne 4 godine.....i ako ovakvu politiku nastave....crno nam se pise....

....meni su inace jako smesni Tadic i Dinkic....kao da im isti covek vodi kampanju.......nikakve razlike....obojica su odlicni glumci:sick:

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
.....DS je previse u :poop:...... da bi mogao da dopusti da ne bude na vlasti i naredne 4 godine.....i ako ovakvu politiku nastave....crno nam se pise....

....meni su inace jako smesni Tadic i Dinkic....kao da im isti covek vodi kampanju.......nikakve razlike....obojica su odlicni glumci:sick:
Tebi smešni, meni smešni .... ja bih radije rekao tragikomični, danas sam nešto potkačio na tv ..... al obzirom da je Sarkozi sa ovim "slučajnim" cirkusom u Francuskoj za dve nedelje preleomio biračko telo, šta od "glupog" Srbina očekivati nego da veruje u čuda .....:(

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
...meni se svidja....jako pristojna kampanja......a i razlicak je moj omiljeni cvet....:D

..u principu smatram da je Kostunica najbolji politicar u Srbiji ....u ovom trenutku....ozbiljnijeg politicara od njega nemamo....

...ali on ima jednu veliku manu....a to je da nije tako dobar glumac.....gde je taj covek bio protekle 4 godine....mislim da je krajnje vreme da shvati da baviti se politikom u danasnje vreme nije isto kao i baviti se politikom pre sto godina.....mediji su jako mocna i bitna stvar....

....inace vecina ljudi koje poznajem glasace upravo za Kostunicu........ako uopste i izadjem na izbore....i ako ne glasam za Dveri...glasacu za DSS

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Tony........sto si me ofirao....pa upristojila sam post umedjuvremenu :(..........nemoj da me Stemis protera

Vrh Dno