• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Izbori 2012

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ko sa kakvim sloganom ulazi u trku

Beograd -- Demokratska stranka će započeti izbornu kampanju u nedelju u 13h u Kragujevcu, i to najverovatnije uz slogan "Posao, investicije, sigurnost. To je naš izbor“.

157dusj.jpg

Foto: Beta

Ostale stranke već su usaglasile sloganeu kojima dominira reč Srbija.

Prvi na listi DS-a pod nazivom „Izbor za bolji život – Boris Tadić“ biće Dragan Đilas, a spekuliše se da će na drugom mestu biti Ružica Đinđić.

Iako se slogan kampanje demokrata još usaglašava najbliži „pobedi“ jeste – "Posao, investicije, sigurnost. To je naš izbor“.

Slogane su već osmislile SNS, DSS, LDP i URS.

Naprednjaci u izbornu trku ulaze sa parolom "Pokrenimo Srbiju".

Slogan Demokratske stranke Srbije na predstojećim izborima biće - "Za Srbiju znaš zašto".

Ujedinjeni regioni Srbije su se opredelili za slogan “Jaki regioni, jaka Srbija”, a Liberalno demokratska partija i stranke koje će biti na njenoj listi u kampanji do izbora 6. maja učestvuju sa sloganom “Istina”.
http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=03&dd=16&nav_id=591714

nisu dodali jos:
Vojvodina naša kuća - LSV
Slogan Saveza Vojvodjanskih Madjara je "Za Vojvodinu-u normalnoj Srbiji"

Pa sta kazete ? :)
Kreativno m? :)

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Vrlo kreativno od svih. Uostalom, toliko toga je već obećano i sl da je i teško naći slogan.
No, ja na ove izbore neću izaći svakako.

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
Vrlo kreativno od svih. Uostalom, toliko toga je već obećano i sl da je i teško naći slogan.
No, ja na ove izbore neću izaći svakako.

ne da je sve obecano...negooooo ne mogu da verujem da ce iko uopste glasati na osnovu predizbornih obecanja....

tebi odgovara ova vlast cim ne izlazis na izbore m ?

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
............ja necu da izadjem na izbore............ali ne zato sto mi ova vlast odgovara........vec zato sto sam 100% sigurna du svi oni ista :poop:.........princes krofna..........:D

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
Ni ja ne izlazim vec godinama na izbore, nema za koga da glasam.:D
A za ove sadasnje izbore 2012. mogu samo da kazem... ::D

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
a zasto da ne glasas za bilo koga od opcija koje nisu na vlasti....vece su sanse da se nesto promeni....

.......a sta de se promeni.....???????

.......da dodju naprednjaci na vlast??????????..........mislis da ce to biti neka velika promena za nas?????????????

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
Ma nezna se koji je gori od njih, hvala Bogu da ne moram da glasam,inace bih ubacio prazan listic.:D

gorance

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.11.2010.
Broj reagovanja
66
Horoskop
Devica
.......a sta de se promeni.....???????

.......da dodju naprednjaci na vlast??????????..........mislis da ce to biti neka velika promena za nas?????????????

nebitno ko...bilo koja promena ako je moguce....pa da vidimo...ovi su za mene bar veliki izdajnici, jer niko ne zna sa kim ce u koaliciju posle izbornih rezultata, kad zatreba glasova da se vlada formira svi ce se lizati........ ne verujem im uopste o pricama da nece sa ovima onima i sl. . . . . . .

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
naprednjaci da nešto promene?! Jel to beše bivši radikali?

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.....nema za nas promena na bolje......jedino sto nas moze da spase jeste da nam ovi iz EU daju jos vise para....
.......ili da se desi neko cudo i stvarno dodje do nekih znacajnijih ulaganja u nasu privredu.........ali od toga nema vajde..

.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Politika mi je slaba strana,te cu odustati od dalje rasprave :)

Jova

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
10.03.2012.
Broj reagovanja
1.327
Horoskop
Škorpija
Evo odlucio sam, ali posto nisam u mogucnosti da glasam, gorance upisi na listic ime nase dobre drugarice dusice.:D
Ja glasam za dusicu.:)

Vrh Dno