• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Istorijski vicevi

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Christophoro Columbo

je mogao otkriti Ameriku samo zato jer je bio:NEOŽENJEN!!!!!!!!!
Da je Christopher Columbusimao suprugu, čuo bi slijedeće:
- A što moraš ići ti?
- A što ne pošalju nekog drugog?
- Što si ti: jedini? Bez tebe se ne može?- Jesi li ti lud ili glup?- Zar ne vidiš da te iskorištavaju?- Ne znaš čak ni moju obitelj, a ideš otkrivati novi svijet!- Što skrivaš? Ne znaš ni gdje ideš! Kakva okrugla Zemlja?- A što, samo će muškarci putovati? Ma nemoj?- Zašto ne mogu i ja ići ako si ti šef? Mene nikada ne vodiš na putovanja!
- Nesretniče, ne znaš više što bi izmislio samo da nisi kod kuće?- Ako izađeš na ta vrata, ja se iste sekunde vraćam mami!
- Sve si isplanirao, lopove! Ti si se to davno dogovorio sa svojim kurvama indijankama. Misliš da sam ja s grane pala?
- Što kažeš? I kraljica će prodati svoj nakit da bi ti putovao? Misliš da sam ja glupača? Što ima između tebe i te babe?- Ne možeš ići i gotovo!- Ništa se neće dogoditi ako svijet i dalje bude ravna ploča.
- Nemoj mi se ništa oblačiti jer ... NE IDEŠ!!!!!!!!

pesakvremena

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.08.2016.
Broj reagovanja
827
Horoskop
Jarac
TARZAN: Svojim krikom dozivao je slonove i lavove. Voleo je da kaže: "Dobar glas daleko se čuje".

TRNOVA RUŽICA: Ubola se na otrovni trn i spavala, sve dok nije došao princ na belom konju i rekao: "Ustaj bre, dok ja po ceo dan rintam, ti samo spavaš!"

GROF DRAKULA: Omiljena knjiga mu je bila "Daleko je sunce".

KARADJORDJE PETROVIĆ: Vodja prvog srpskog ustanka. Imao je običaj da kaže: "Ma pusti me kume, ne znam gde mi je glava!"

AHIL: Starogrčki junak. Njegove poslednje reči bile su: "Ijao, ekser!"

RENDGEN: Izumitelj opasnog aparata sa rendgenskim zracima. Pomoću njega svako može da prati rad unutrašnjih organa.

PRAISTORIJSKI COVEK: Otkrio je vatru. Da nije došlo do tog otkrića, mi danas ne bismo imali na čemu da skuvamo kafu kad nestane struja.

ATLAS: Čovek koji je bio osudjen da nosi celu zemlju na svojim ledjima. Iz navedenog se može zaključiti da je bio radnik.

Vrh Dno