• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Istorija srpskog naroda I - VI

Beba

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.10.2014.
Poruke
10.148
Broj reagovanja
11.266
Horoskop
Ovan
Sećam se od ranog detinjstva otac nam je govori zapamtite deco srpski narod u odnosu na dobar broj ostalih ima svoju istoriju.
Voleo je to da naglašava, voleo je istoriju mada nije imao nekakvo obrazovanje ali je redovno čitao knjige istorije koje smo u školi koristili, pa čak i sada postoje knjige istorije naše, njegove dece i moje dece sa svih nivoa školovanja. Naravno on je generacija koja je imala samo knjigu a eto mi i naredne imamo i ove elektronske medije.
Naravno i sama volim da pročitam svaki tekst koji se odnosi na istoriju našeg naroda, i naravno mnogo, mnogo toga vidim da nisam znala ! Naravno ništa novo, mislim da je gro ljudi siromašan za mnoga znanja i činjenice.
Ali eto zaista , s obzirom da imam priliku dosta čitam i drago mi je što je ova tema pokrenuta.
 
Vrh Dno