• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Istog dana oženio dve žene

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Poruke
9.993
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Jedan irački seljak zaljubio se u dve devojke iz svog sela, a pošto nije znao koju da izabere, odlučio je da ih obe oženi i to istog dana


Dvadesetdvogodišnji Abdel Rahman Najef al-Obaidi zagledao se početkom godine u 17-godišnju Intidhar, a nekoliko meseci kasnije za oko mu je zapala 21-godišnja Suada.

"Mesec dana sam bio u nedoumici. Razgovarao sam sa roditeljima, predložio im da se obema istovremeno oženim i oni su mi dali svoj blagoslov," ispričao je novopečeni dvostruki mladoženja.

Najteže je bilo da ubedi "izabranice svog srca" da prihvate ovo rešenje.

"Šta misliš da se istovremeno venčamo ja, ti i Suada?, pitao me je jednog dana, a ja sam mu odgovorila da se slažem pod uslovom da nas podjednako uvažava," ispričala je Intidhar, mlada broj jedan.

"U početku sam bila iznenađena njegovim predlogom, ali je na kraju uspeo da me ubedi," rekla je Suada, mlada broj dva.

Muslimanski zakon dozvoljava muškarcima da imaju četiri supruge.

Venčanje je obavljeno 6. aprila u selu Laklak, na severu Tikrita, u centralnom Iraku, a Abdel Rahman je za svadbu platio 2,5 miliona dinara (oko 2.000 dolara).

http://www.smedia.rs/ona/
Ok.Pokusavam da razumem njihovu kulturu i obicaje i zelje tamosnjih muskaraca,no nikako ne mogu da shvatim te mlade zene 21 veka:o
I bas bih volela da znam kako je proveo prvu bracnu noc?
Do ponoci kod jedne a od ponoci kod druge?
Ili trojka ? :roflmao:
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Trojka je zakon!
 

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Poruke
1.526
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Hahhaha čoveku uopšte nije lako :D
 

Njavica

Dreamer.
Starosedelac
Učlanjen(a)
07.08.2011.
Poruke
4.469
Broj reagovanja
3.778
Horoskop
Devica
Jos gore je to sto na Tlc-ju ili takvom nekom kanalu ide neka serija, tj realiti gde prikazuju zivot coveka koji je ozenjen sa 4 sestre o_O
 
Vrh Dno