Iphone - da li je zaista najbolji?

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Nema potrebe da ga posebno predstavljam. Želeo bih da malo prodiskutujemo o njemu. Na moju žalost, nemam iskustva sa ovim telefonom, pa me zanima da li ste ga koristili, šta su mu prednosti, a šta mane.
hehehe, ajde da ispadnem pametam pa da kao prvu manu navedem cenu, nije baš svakome pristupačan. Drugo, čuo sam da je nekompatibilan sa uređajima koje ne proizvodi Apple. Da li je to tačno?
 

Icy

White Wolfess
Član
Steve Jobs je inače lik koji je na mene ostavio utisak kao vizionar, neko ko je bio sposoban da gleda u budućnost i vidi stvari. Apple je bio i ostao svoj, jedinstven, sam sebi dovoljan. Apple je od sebe napravio brend koji je stvar prestiža i to nisu dokazivali samo inovativnim dizajnom i pratećim sadržajima, već i cenama.

Uglavnom njihovi proizvodi i programi nisu kompatibilni sa drugim markama, mada postoje rešenja da se to prevaziđe. Kako nisam koristila ništa od toga, sve što kažem je puko špekulisanje i prenošenje tuđeg iskustva. U tom duhu ću preneti informacije koje su došle do mene, a vezane baš za iPhone. Kolega koji ga ima, tvrdi da vredi svaku paru, da je aparat ne samo lep, već i brz, funkcionalan.

Za naše uslove, ovo je zaista investicija koju je mučno šetati u džepu ili torbi jer nećete prestajati da se pipkate i prepipavate torbu proveravajući da li vam je 'mezimac' i dalje tu.
 

Džudi72

Neobaveštena
Član
Nemam Iphone, nemam nikakvih iskustva sa njim. Priznajem da sam staromodna i da ne volim novotarije, a i skup je taj Iphone..možda je stvar prestiža..ne znam.
 

sovac

Novajlija
nije najbolji naravno-ne postoji najbolji mobilni-proizvodjač koji upali masu na reklamu-ne mnogo inovativan,dosta kopira druge proizvodjače i nije prvi proizvodjač koji je izmislio mobilni sa ekranom osetljivim na dodir
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Svi manje više kopiraju jedni druge. Apple ima jedinstven OS, i to je ono šta ga danas razlikuje od drugih.
 
Vrh Dno