• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Intimna higijena

Perlica

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
22.11.2010.
Broj reagovanja
0
Drage moje i dragi moji... :da:
Evo jedne zanimljive temice. Intimna higijena je jako bitna, pre svega za naše zdravlje ali i za prijatniji osećaj naših partnera prilikom našeg oralnog seksualnog zadovoljavanja.
Nedavno sam u jednom ženskom časopisu pročitala kako muškarci vole naš prirodni intimni miris i da je velika GREŠKA :jupi::cao::o što mi stalno koristimo razne preparate za intimnu higijenu ne bi li tamo dole lepo mirisale. Lično mislim da su niveine intimne maramice i sredstvo za intimnu higijenu odlični! :neznam: Navodno, po njima, dovoljno je samo neutralnim sapunom i vodom obavljati intimnu higijenu! :da: Šta Vi mislite o tome i šta Vi koristite u svojoj svakodnevnoj intimnoj higijeni? Volela bih da i muški deo foruma da svoj komentar o temi...

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Ja upotrebljavam od chill-a za intimnu higienu.Pa tako i maramice, one su mi uvek u torbi.I ponekda sam veoma zahvalna za te maramice, pogotovo ako sam na nekome izletu pa moram do nekoga javnoga wc-eja.
Inace licno mislim da od tople obicne vode nema nicega bolje za tu higienu.Samo ne treba u tome previse preterivati, jer sa prekomernom intimnom higienom unistavamo i dobre bakterije.Zato, sve umereno.

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Menemi glupo na ovu temu da pričam al kupajte se i kupajmo se .... a prirodni mirisi neće se sapunom ubiju :oops:

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
A tebi je svaka treca nedelja u mesecu taj dan? :D Meni prva subota u mesecu pa ako omanem ... :o

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
ako je to in neću se kupam ... možda mi se posreći :roflmao:

Vrh Dno