• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Intimna higijena

Perlica

Poznata ličnost
Učlanjen(a)
22.11.2010.
Poruke
85
Broj reagovanja
0
Drage moje i dragi moji... :da:
Evo jedne zanimljive temice. Intimna higijena je jako bitna, pre svega za naše zdravlje ali i za prijatniji osećaj naših partnera prilikom našeg oralnog seksualnog zadovoljavanja.
Nedavno sam u jednom ženskom časopisu pročitala kako muškarci vole naš prirodni intimni miris i da je velika GREŠKA :jupi::cao::o što mi stalno koristimo razne preparate za intimnu higijenu ne bi li tamo dole lepo mirisale. Lično mislim da su niveine intimne maramice i sredstvo za intimnu higijenu odlični! :neznam: Navodno, po njima, dovoljno je samo neutralnim sapunom i vodom obavljati intimnu higijenu! :da: Šta Vi mislite o tome i šta Vi koristite u svojoj svakodnevnoj intimnoj higijeni? Volela bih da i muški deo foruma da svoj komentar o temi...
 

Skitnica

Fatal woman
Starosedelac
Učlanjen(a)
13.11.2011.
Poruke
3.125
Broj reagovanja
876
Horoskop
Ribe
Ja upotrebljavam od chill-a za intimnu higienu.Pa tako i maramice, one su mi uvek u torbi.I ponekda sam veoma zahvalna za te maramice, pogotovo ako sam na nekome izletu pa moram do nekoga javnoga wc-eja.
Inace licno mislim da od tople obicne vode nema nicega bolje za tu higienu.Samo ne treba u tome previse preterivati, jer sa prekomernom intimnom higienom unistavamo i dobre bakterije.Zato, sve umereno.
 

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
3.405
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Menemi glupo na ovu temu da pričam al kupajte se i kupajmo se .... a prirodni mirisi neće se sapunom ubiju :oops:
 

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Poruke
8.102
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
A tebi je svaka treca nedelja u mesecu taj dan? :D Meni prva subota u mesecu pa ako omanem ... :o
 

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Poruke
3.405
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
ako je to in neću se kupam ... možda mi se posreći :roflmao:
 
Vrh Dno