Perlica
Poznata ličnost
- Učlanjen(a)
- 22.11.2010.
- Broj reagovanja
- 0
Drage moje i dragi moji... :da:
Evo jedne zanimljive temice. Intimna higijena je jako bitna, pre svega za naše zdravlje ali i za prijatniji osećaj naših partnera prilikom našeg oralnog seksualnog zadovoljavanja.
Nedavno sam u jednom ženskom časopisu pročitala kako muškarci vole naš prirodni intimni miris i da je velika GREŠKA :jupi::cao:
što mi stalno koristimo razne preparate za intimnu higijenu ne bi li tamo dole lepo mirisale. Lično mislim da su niveine intimne maramice i sredstvo za intimnu higijenu odlični! :neznam: Navodno, po njima, dovoljno je samo neutralnim sapunom i vodom obavljati intimnu higijenu! :da: Šta Vi mislite o tome i šta Vi koristite u svojoj svakodnevnoj intimnoj higijeni? Volela bih da i muški deo foruma da svoj komentar o temi...
Evo jedne zanimljive temice. Intimna higijena je jako bitna, pre svega za naše zdravlje ali i za prijatniji osećaj naših partnera prilikom našeg oralnog seksualnog zadovoljavanja.
Nedavno sam u jednom ženskom časopisu pročitala kako muškarci vole naš prirodni intimni miris i da je velika GREŠKA :jupi::cao: