• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

I ja imam talenat!

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Vlada Aleksić i Ivana Bajić važe za simpatičan i dobro uigran tandem koji već treću sezonu vodi šou program "Ja imam talenat". Budući da su dobri prijatelji, često zbijaju šale i prave smicalice čak i na poslu, ali su se u nedelju uveče uživo u programu malo preigrali, pa je kamera snimila Ivaninu desnicu u indiskretnoj "ekspediciji".
Neposredno pre no što su takmičari iz Čačka Mina i Marko izašli na scenu, Vlada i Ivana su ih najavljivali stojeći iza pulta.

212044_talenat1_ff.jpg

Dok su najavljivali takmičare iz Čačka...

U poslednjim sekundama najave, pre no što će se kadar prebaciti na takmičare, voditeljka Ivana Bajić je, uz smešak, spustila desnu ruku sa pulta u pravcu prepona Vlade Aleksića.

212045_talenat2_ff.jpg

... Ivanina ruka je počela nešto da čačka...

Ivanin smešak se pretvorio u širok osmeh, a Vlada Aleksić je sve vreme vojnički držao položaj.

212046_talenat3_ff.jpg

... A sve se završilo širokim osmesima

Da li se radi o slučajnosti? Ili je možda Ivana na ovaj način odgovorila na praktičnu šalu Vlade (čiju levu ruku ne vidimo), nesvesna da kamera snima široki kadar? Pogledajte snimak, pa prosudite sami.

Zahvat počinje na oko 2:15 minuta:

Izvor: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/305...to-zasla-ruka-voditeljke-soua-Ja-imam-talenat

Anchy

Halucogen Mozgolečić
Starosedelac
Učlanjen(a)
03.05.2010.
Broj reagovanja
4.888
Horoskop
Lav
Mislim da je njegova leva saka na njenoj zadnjici...Zanimljivo....Verovatno ih uzbudjuju sve te silne kamere i to sto moraju da budu ``diskretni``....

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Pa jel nije tako? Mslm.. budimo realni :D

Tony Montana

Šalabajzer
Starosedelac
Učlanjen(a)
04.11.2011.
Broj reagovanja
858
Horoskop
Ribe
Po ove dve slike rekao bih da ima neke napredno/nazadne radnje ... al 6 minuta da gledam da to uhvatim malo me mrzi :oops: ...

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
.........pa ako je njima to zabavno.............onda samo napred.............nema veze sto to moze par miliona ljudi da vidi i razlicito tumaci..........

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.280
Horoskop
Vodolija
Njihovo je da urade a nase da zamisljamo i smisljamo sta je "pesnik 'teo da kaze" :D

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ma lepo se provode i to je najvažnije. :)

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Hhahhahaha nisu normalni ...Ja sam gledala tu emisiju pre neko veče al nisam registrovala uopšte da su se izvatali :D Ako i to je za ljude ...:D

Habibi

Član partije :P
Starosedelac
Učlanjen(a)
30.04.2011.
Broj reagovanja
192
Horoskop
Ribe
Da, definitivno je ćapio za zadnjicu vidi mu se ruka u tom pravcu :D Pa morala žena da mu vrati... :D

Vrh Dno