- Učlanjen(a)
- 12.02.2009.
- Broj reagovanja
- 16.936
- Horoskop
- Ovan
Vlada Aleksić i Ivana Bajić važe za simpatičan i dobro uigran tandem koji već treću sezonu vodi šou program "Ja imam talenat". Budući da su dobri prijatelji, često zbijaju šale i prave smicalice čak i na poslu, ali su se u nedelju uveče uživo u programu malo preigrali, pa je kamera snimila Ivaninu desnicu u indiskretnoj "ekspediciji".
Neposredno pre no što su takmičari iz Čačka Mina i Marko izašli na scenu, Vlada i Ivana su ih najavljivali stojeći iza pulta.
Dok su najavljivali takmičare iz Čačka...
U poslednjim sekundama najave, pre no što će se kadar prebaciti na takmičare, voditeljka Ivana Bajić je, uz smešak, spustila desnu ruku sa pulta u pravcu prepona Vlade Aleksića.
... Ivanina ruka je počela nešto da čačka...
Ivanin smešak se pretvorio u širok osmeh, a Vlada Aleksić je sve vreme vojnički držao položaj.
... A sve se završilo širokim osmesima
Da li se radi o slučajnosti? Ili je možda Ivana na ovaj način odgovorila na praktičnu šalu Vlade (čiju levu ruku ne vidimo), nesvesna da kamera snima široki kadar? Pogledajte snimak, pa prosudite sami.
Zahvat počinje na oko 2:15 minuta:
Izvor: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/305...to-zasla-ruka-voditeljke-soua-Ja-imam-talenat
Neposredno pre no što su takmičari iz Čačka Mina i Marko izašli na scenu, Vlada i Ivana su ih najavljivali stojeći iza pulta.

Dok su najavljivali takmičare iz Čačka...
U poslednjim sekundama najave, pre no što će se kadar prebaciti na takmičare, voditeljka Ivana Bajić je, uz smešak, spustila desnu ruku sa pulta u pravcu prepona Vlade Aleksića.

... Ivanina ruka je počela nešto da čačka...
Ivanin smešak se pretvorio u širok osmeh, a Vlada Aleksić je sve vreme vojnički držao položaj.

... A sve se završilo širokim osmesima
Da li se radi o slučajnosti? Ili je možda Ivana na ovaj način odgovorila na praktičnu šalu Vlade (čiju levu ruku ne vidimo), nesvesna da kamera snima široki kadar? Pogledajte snimak, pa prosudite sami.
Zahvat počinje na oko 2:15 minuta:
Izvor: http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/305...to-zasla-ruka-voditeljke-soua-Ja-imam-talenat