• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Horskopski znaci i muzika

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
Koju muziku vole horoskopski znaci

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ
Vaš muzički ukus ne zavisi samo od znaka i podznaka u kojem ste rođeni, već i od pozicija Meseca i Venere koji u astrologiji, između ostalog, simbolizuju inspiraciju, maštu, umetnost i muzikuOVAN
Iako voli hard rok i tehno, strastveni Ovan je i veliki ljubitelj klasične muzike. Pošto uživa da diriguje, obožava koncerte u izvođenju velikih simfonijskih orkestara, a od kompozitora voli Baha, Debisija i
Borodina. Ume Ovan da „diriguje“ i u kafani gde kiti muziku i naručuje omiljene pesme, dok načisto ne iznuri muzikante.

BIK

Hedonista Bik voli etno muziku, trubače, a srce mu zaigra i kada sluša sevdalinke i starogradske pesme. Okuplja muziku oko svog stola i ne da im da idu, naručuje pesme i časti svirače, a neretko uzima mikrofon u ruke kako bi zapevao svoju omiljenu pesmu. Za njega je trbušni ples pravi muzičko scenski doživljaj u kojem uživa, jer voli i orijentalni zvuk.
BLIZANCI
Uglavnom vole sve što je novo, moderan ritam, pop i rok muziku, rejv, haus i tehno, a u društvu umeju da bude neodoljivi, jer znaju odlično da imitiraju, pevaju, igraju i zabavljaju druge. Blizanci su i ljubitelji jednog od najpopularnijih dela Bendžamina Britna, dečje opere „Mali dimničar“ i baleta „Žar ptica“ Igora Stravinskog.

RAK
Rak uživa u evergrin muzici i autentičnom izvornom narodnom melosu, jer mu prija opuštanje uz čašicu razgovora sa prijateljima, kada može i da zapeva i da zaigra, i tako do ranih jutarnjih sati. Ume Raku srce da zaigra uz jecaje violine, baš kao i dok sluša violinski koncert, pa su njegovi omiljeni kompozitori Čajkovski, Mocart, Mendelson, Betoven i Brams.

LAV
Voli svaku vrstu muzike koja mu omogućava da isprazni svoju ogromnu energiju, i to najčešće kroz ples, umetnički ili đuskanje. I to onda kada su svi pogledi sigurno uprti u njega, jer je on na svom terenu - plesnom podijumu. Voli Lav i hard rok, tehno, ali i domaće pop balade, dok je Betoven njegov omiljeni kompozitor.

DEVICA
Obožava filmsku muziku i balade, a od kompozitora voli Šopena. Njeno raspoloženje u veselom društvu, uz svirače u njenoj omiljenoj kafani počinje da raste od onog trenutka kada svi drugi već malo posustanu, a ona stupa na scenu i uz zvuke tambure i „bećarce“ diže raspoloženje. Nešto se u njoj tada budi pa često zaigra i na šanku ili stolu, svejedno, važno da je veselo.

VAGA
Čim uđe u kuću, „pali“ radio, samo da se muzika ori na sve strane, ali ona „sentiš“, uglavnom romantična, jer Vaga voli pop i balade. Uživa i u klasičnoj muzici, pogotovo bečkim koncertima, a omiljeni kompozitori su joj Čajkovski i Mocart. Iako uglavnom otmena i suzdržana, Vaga rado posećuje splavove gde postaje „razuzdana“ i ne da muzikantima da se odmaknu od njenog stola.

ŠKORPIJA
Strastvena i bučna, Škorpija ume totalno da se opusti u boemskoj atmosferi svog omiljenog restorana, kao što, onako elegantna i magnetična ume da uživa u zvuku orgulja i horskom pevanju. Voli instrumentalnu muziku, ali i pop, a od kompozitora Šumana, Betovena i Mokranjca.

STRELAC

Voli ritam koji podseća na muziku Dalekog Istoka, plesove afričkih plemena, uzbuđuje ga zvuk bubnja, ali i tehno muzika. Iako je Betoven negov omiljeni kompozitor, inače rođen u znaku Strelca, ne beži Strelac ni od kafanske muzike, ali neke u restoranu u centralnoj gradskoj zoni gde dolaze poznate „face“.

JARAC
Mada, naizgled uzdržan i rezervisan Jarac ume da se opusti u pravom kafanskom ambijentu uz crveno vino i dobru muziku, gde će i da zaigra i zapeva sa zadovoljstvom, ipak je klasika – „zakon“ za Jarca. Zato on voli klavirske koncerte, ali i duete, a od kompozitora Šopena, Debisija i Rahmanjinova.

VODOLIJA

Ona „spava danju, a luduje noću“ jer najviše voli disko ritam, pa vlasnici diskoteka, splavova i klubova mogu biti zahvalni Vodolijama koje često umeju da „osvanu“ u njihovim objektima. Međutim, kontroverzna i nepredvidiva Vodolija voli i vizantijsku muziku, orgulje, gitaru i Mocarta – kompozitora rođenog u njenom znaku.

RIBE

Baš nju briga koliko je sati, kada joj je tako lepo, kao u nekom drugom svetu, jer vole da sanjaju, zamišljaju i maštaju. Opera i balet su kao izmišljeni za senzualne i romantične Ribe, pa one vole Verdija, Pučinija, Šopena, Gluka („Orfej i Euridika“) i Manuela de Falju (balet „Ljubav čarobnjaka“ i „Trorogi šešir“), kompozicije za klavir i orkestar („Noć u španskim vrtovima“).
 

Stemis

Prinudni upravnik
Urednik
Učlanjen(a)
12.02.2009.
Poruke
30.805
Broj reagovanja
16.936
Horoskop
Ovan
Ne volim tehno muziku, a nisam ni neki veliki ljubitelj klasike.
 

anuška

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
17.07.2012.
Poruke
8.029
Broj reagovanja
5.516
Horoskop
Ovan
A zadnja rečenic, voliš li da "diriguješ".........:D
 

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Poruke
2.317
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
pa eto zasto su narodnjaci tako popularni.............ima samo par horoskopskih znakova koji ne vole narodnjake.........:zbunjen:
 

lutalica

optimista sa iskustvom
Starosedelac
Učlanjen(a)
12.08.2012.
Poruke
756
Broj reagovanja
614
Horoskop
Rak
EVERGRIN - svakako....za narodnjake.... tesko....:bljak:
 
Vrh Dno