• Dobrodošli na Ćaskanja! Mi smo zajednica koja okuplja članove sa prostora bivših jugoslovenskih republika. Budite slobodni, pregledajte naš sajt, pročitajte neke od započetih diskusija. Ako želite da učestvujete u diskusijama, pisati na forumu, kreirati albume, dodavati medije, a niste naš član, registrujte se. Registracija je besplatna i zahteva samo minut Vašeg vremena. I da ne zaboravimo: registrovanjem i prijavljivanjem na forumu uklanjate sve reklame koje se prikazuju na sajtu, jer nam je stalo do naših članova. Pridružite nam se!

Homeopatija

tamarishka

Vila dobrila
Starosedelac
Učlanjen(a)
25.01.2010.
Broj reagovanja
857
Horoskop
Vodolija
... ''Homeopatijom, odnosno homeopatskim preparatom podstičemo sopstvene snage organizma (vitalnu silu) da se na najprirodniji i najnežniji način izbori sa bolešću. Homeopatski način lečenja doprinosi rešavanju zdravstvenih problema kod dece, odraslih i starih na koje klasična medicina ne moze adekvatno da odgovori." ...

Izvor: http://www.homeopathybg.com/O_Homeopatiji.php

Imate li iskustva sa ovim alternativnim pristupom i da li ste koristili homeopatske lekove?

Posto je moj malisan postao irazito osetljiv od kada je krenuo u vrtic, a bojim se da klasicna medicina koliko i leci, toliko i steti sa svojim spektrom antibiotika, zelimo da pokusamo sa homeopatijom...

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
..pa moja drugarica je probala ... imala je problem sa nekim bakterijama.... vise meseci koristila je neke homeopatske lekove koje je nabavila u Novom Sadu.... ali nije bila zadovoljna....

...zasto ne probas sa nekim prirodnim preparatima za jacanje imuniteta.... nap... ulje od crnog kima... maloj deci se daje 3 puta na dan onoliko kapi koliko dete ima godina.....ako dete nije nesto stvarno bolesno vec se daje kao preventiva moze i manje......samo treba voditi racuna da se nabavi cista Nigella sativa (latinski naziv) da ne bude pomesana sa maslinovim uljem...ima da se kupi u prodavnicama zdrave hrane...

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
....ako krenes da guglas o nigelli videces da je koriste za razlicite bolesti...ali je kljucna funkcija jacanje imuniteta....

Lujka

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
15.09.2009.
Broj reagovanja
1.281
Horoskop
Vodolija
Sa homeopatijom nemam iskustva tako da od mene nema vajde.

dusicaa

Suspendovan nalog
Učlanjen(a)
18.08.2010.
Broj reagovanja
981
Horoskop
Strelac
Ne pridajem joj vaznosti,ne verujem u to!
Licno mislim da je cista prevara. No,moja komsinica kaze da je vratila u zivot,a licno mislim da je samo uhvatila slamku za koju se drzi i koja je podigla,nista vise.

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Homeopatija ima ozbiljan pristup pacijentu. Prvi razgovor traje sat i po. Lekovi mogu biti biljnog, životinjskog porekla...

@Amy- kad svratiš na forum, molim te reci mi da li znaš zašto tvoja drugarica nije bila zadovoljna?

Inače, cene tretmana u Novom Sadu su, po meni, velike. Ne znam kako je ovde.

Amy-

Poznata ličnost
Starosedelac
Učlanjen(a)
16.11.2010.
Broj reagovanja
646
Horoskop
Ovan
Homeopatija ima ozbiljan pristup pacijentu. Prvi razgovor traje sat i po. Lekovi mogu biti biljnog, životinjskog porekla...

@Amy- kad svratiš na forum, molim te reci mi da li znaš zašto tvoja drugarica nije bila zadovoljna?

Inače, cene tretmana u Novom Sadu su, po meni, velike. Ne znam kako je ovde.

....mislim da nije bila zadovoljna time što je lečenje u njenom slučaju trajalo dugo....

Džudi72

Čuvar foruma u kasnim noćnim satima
Starosedelac
Učlanjen(a)
19.01.2013.
Broj reagovanja
2.966
Horoskop
Lav
Od ponedeljka počinjem sa lekićem. Tada "svečano" idem po njega. Zanima me kako će da deluje i kada.

Vrh Dno