Hocu samo da vam kazem/saopstim...

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Sećate se one emisije “Bez reči”? Kad novinar ostane ili bez teksta ili bez ideje, pa se seti da tako nazove tih par minuta ili sekundi na TV. :)
 

Taca

ona, stara
...da sam se distancirala od ove ustaljene kolotečine na neko vreme. Kao što rekoh Nikiju (koji je izgleda primetio da falim pa me je pitao šta je razlog mog odsustva), iscrpela sam, posle svih ovih godina, svu svoju energiju ovde. Dala sve što sam mogla. Sećanja, misli, iskustva, ljubav, pažnju, podršku, motivaciju, strast, želje, nadanja, savete, utiske...
Reših da probam da se posvetim sebi. Svojim potrebama. ...stvorila sam neki svet u kome nisam imala nikakva očekivanja a desila mi se explozija pozitivne energije. Puno kvalitetnih ljudi koje sam upoznala kako virtuelno tako i u RL. Puno smeha. Ludačkog zezanja ali i podrške, razumevanja, sugestija...Otkrila ponovo koliko volim život i umem da ga udahnem, vratila veru u divnoću, sreću, prijateljstvo, požrtvovanost. Bila uteha i bila utešena. Procvetala u svakom smislu, kao čovek i kao član partije...dobro, ovo zadnje zanemarite. :kul:
Ako vam je drago zbog mene, ukucajte mi neki emotikon, a sa svoje strane, pokušaću za ovih 20 tak dana koliko mi je ostalo da vas razgalim i podelim malo sopstvenog entuzijazma.
Živi bili drugovi saborci! 😍
 

šufnudla

neprilagođena
pokušaću za ovih 20 tak dana koliko mi je ostalo da vas razgalim i podelim malo sopstvenog entuzijazma.
Preklinjem te da to neizostavno uradiš!!! :thumbsup:Svakome od nas naiđu faze zasićenja, prirodno je da se okrećemo izvorima entuzijazma, biramo ona mesta gde se trenutno osećamo bolje, nalazimo nadahnuće i crpimo dobru energiju. Živimo u smutna vremena, sve je lakše skliznuti u depresiju i defetizam. Nije mi u prirodi da mračim, al život nekad donese i mračne periode... Nadam se da nisam ovde mračila (makar ne prekomerno?), ali ima trenutaka kad me "stisne" teskoba... I ja se onda, poput Tace, postavim kao arhitekta svog mikro sveta. Al kad me nešto baš-baš nadahne, volim da podelim sa drugima, čak i kad publika nije velika... Zato smatram da su ovakva mesta neophodna i lekovita, a ima ih sve manje...
 
Vrh Dno