Hocu samo da vam kazem/saopstim...

Tihi

onaj što teče
Član
Sledeći pljusak se očekuje uskoro. Ponesite ambrel, što bi rekli naši stari ,,leti ponesi ,zimi oćeš nećeš,,:p:D
 

Gđa Blejz

Izmišljen lik
Član
Bio! Taman da rashladi asfalt. Što se mene tiče, može svaki dan ovako, pre podne sunce, predveče malo kiše sa zahlađenjem. A i cveću prija :)
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Prođe 04.08. obeležiše u Bačkoj Palanci dan kada je počeo progon Srba iz Hrvatske...pratila san na tv-u. Teško je, strašno je...kako je to mogu znati samo oni koji su to doživeli!
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Žao mi je, Goranko, pretpostavljam da si bio tada mali, te nisi uspeo u svom pravom domu, mestu odživeti detinjstvo, mladalačke dane pa tek npr. kao student otići negde dalje. Sve je išlo obrnutim redom.
 

Beba

Poznata ličnost
Član
Palačinke se jedu na jesen, kad malo zahladi, ko će ih svariti po ovoj vrućini, aha i da ima još jedan razlog, kada prestanemo da nosimo letnje haljine i vodimo računa o višku kilograma:laugh::whistling::kul:
 

Gđa Blejz

Izmišljen lik
Član
Otekao mi zub, sada sam žena - slon. Aj to, ali što boli....Tako da sam na antibioticima, probioticima, analgeticima i 'ladnim oblogama. Ali ne radim pa malo i imam vremena. Osim toga, našla sam još glupih poslova zvanih "kapitalizam na SrBski način". Jadni mali poslodavci, niko neće da im radi za Jaba i 6 dana u nedelji. Šta vam radimo, jel da? :finger::meh:
 

Stemis

Neodgovorni urednik
Urednik
Klasičan primer našeg radnika: još ni pelenu zamenio nije, a već na bolovanju. Neplacenom? o_O
 
Vrh Dno